מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם אצלךאורית08/07/2014
שלום
אני מנסה לקבוע תור לצילום רחם אצלך פרופסור ראול אורביטו. השארתי הודעה במשיבון.
רציתי לשאול שאלה - האם הצילום נעשה עם בלון? האם יש הבדל מבחינת הכאב בין צילום באמצעות בלון לבין צילום ללא בלון? מה ההבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם אצלך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/07/2014הכאב הוא נושא אינדיבידאלי
באופן כללי, קיימת אי נוחות בדרגות משתנות (תלוי במטופלת), בכל דרך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאיזה מיכשור אתה משתמש?
אורית10/07/2014האם באותו מיכשור שטוגנרייך משתמש? אגב, לא חזרו אליי מהמרפאה שלך.
והנה משהו שטוגנרייך כתב פעם:
קיימות מספר שיטות ופרטי ציוד לביצוע משימה זו ומבצעים
שונים מעדיפים שיטות שונות.השיטה השכיחה יותר היא תפיסת צוואר הרחם ע"י תופס צוואר מתכתי
והחדרת קנולה מתכתית לרחם. בשלב זה מתחילים לשקף ולמלא הרחם והחצוצרות בנוזל הניגוד.
אני נוהג להשתמש באביזר רך ה"חובק" את צוואר הרחם ונצמד איליו בואקום.להערכתי שיטה זו פחות
טראומטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאיזה מיכשור אתה משתמש? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/07/2014ניתן גם בשיטה הישנה, עם חובק וגם עם בלון, לבחירתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ושאלה אחרונה
אורית11/07/2014במידה ואני לא מקיימת יחסי מין, האם יש הגבלה לזמן של צילום הרחם? מכיוון שלא השגתי תור, אני כבר 10 ימים לפני המחזור הבא. במקומות מסויימים אמרו לי שכשמתקרבים למחזור הראות פחות טובה. האם זה נכון או שכן אפשר לעשות צילום רחם כמה ימים לפני המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ושאלה אחרונה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו11/07/2014ראי פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום
צילום מבוצע אחרי וסת (בהסתיים הדימום), ואסור לקיים יחסים עד הצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)