מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורך בצילום רחם לפני טיפולי פוריותמוריה31/07/2014
שלום,
אני מנסה כשנתיים להיכנס להריון ללא הצלחה. לפני חצי שנה אחרי המחזור יצא לי גוש רירי מוצק בצבע חום מהרחם. אני אמורה להתחיל בחודש הקרוב טיפולי פוריות. בנוסף יש לי גם כאבים בחצוצרה השמאלית וכאבים ללא חום הפרשות לבנות וצהובות סביב הביוץ. שאלתי על כך את מומחה הפוריות שאצלו אני מטופלת על כך, האם אני צריכה לעשות צילום רחם לפני התחלת טיפולי פוריות.. מאחר ושאר הבדיקות תקינות.
הוא טען שאין צורך למרות מה שסיפרתי שקרה לי, ושאם לא אקלט בטיפולים תוך חודשיים אז אעשה צילום רחם..כי הסיכוי שאני סובלת מזה הוא מאוד נמוך...
למה לחכות חודשיים ולבזבז זמן וכסף אם החצוצרות אולי סתומות?
הוא טען שזה בדיקה כואבת ויכולה לגרום לזיהומים קשים ברחם.. ולכן הוא לא ממליץ מהר לעשות אותה...
רציתי לקבל חוות דעת נוספת כאן.. האם בכל זאת כדאי לבצע צילום רחם לפני התחלת הטיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בצילום רחם לפני טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/07/2014פרטים על צילום רחם ועוד, ניתן למצוא במדור שאלות נפוצות בפורום
צילום רחם מהווה חלק מבירור אי פוריות
תיזמון הבדיקה נתון לשיקול דעת הרופא המטפל ובהתאם לנתוני המטופלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)