צינתור חצוצרות בגיל 43

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינתור חצוצרות בגיל 43
    אוסנת
    16/08/2014

שלום
    עברתי צילום רחם אצל דר טוגנדרייך והתוצאות היו: רחם במבנה תקין.מילוי הומוגני של חלל הרחם.חצוצרות לא הודגמו.בשלב זה הבדיקה הופסקה עקב כאב לבקשת הנבדקת.בכל מיקרה לנוכח גיל הנבדקת איין מקום לצינתור.
    חשוב לי לציין שכל יתר התוצאות הקשורות לסיכויים להיכנס להריון מצוינות ומתאימות לגיל צעיר בהרבה מגילי הכרונולוגי.
    יש לנו ילדים אבל כבר שנתיים מאוד מאוד רוצים ילד נוסף והאכזבה גדולה מאוד.אני בטוחה שאוכל לעמוד בכאב שלה צינתור אם תהיה לי הזדמנות נוספת.אייך אוכל בכל זאת לבצע צינתור חצוצרות שיגדיל מאוד את סיכויי להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינתור חצוצרות בגיל 43

הוספת תגובה

• צינתור חצוצרות בגיל 43 - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    19/08/2014

אם צינטור, רק בהרדמה
    מאידך, בגילך הסיכוי הגבוה ביותר להריון- הינו בהפריה חוץ גופית, ואז המידע שחלל הרחם תקין מספק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

אוסנת
    19/08/2014

צינתור חצוצרות מבוצע תמיד רק בהרדמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    21/08/2014

מבוצע ללא הרדמה, אבל בגלל התגובה הקודמת, הרדמה הינה אופציה שתאפשר השלמת הפעולה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו