שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירלי
    21/08/2014

לפני שלושה שבועות עברתי צילום רחם בו נפתחה חסימה בצד ימין
    היום יום חמישי הביוץ שלי קיימנו יחסים ביום שני בלילה וביום שלישי לפני קיום היחסים עשיתי שטיפה עם דוש וגינלי כזה שקניתי בסופר פארם מין בלון כזה וצינורית ארוכה שמחדירים לעומק הנרתיק עד צוואר הרחם ועשיתי שטיפה של כוב מים עם כפית חומץ על מנת לנסות לכוום לבת
    באותוזמן בעלי עשה אמבטיה חמה מאוד וישב בתוכה חצי שע במים החמים מאוד
    השאל הראשונה- והכי חשוב נכנסתי לפחדים האם הנוזל של השטיפה יכול היה להגיע לרחם ולחצוצרות כי מה שקראתי צוואר הרחם ממש פתוח לקראת ביוץ ואני מפחדת שהנוזל חדר לרחם והאם יכול להיגרם ככה חסימה מחדש בחצוצרה אם למשל ההפרשות הפוריות נכנסו פנימה בזמן השטיפה? זה הכי מטריד אותי
    שאלה נוספת- האם יש סיכוי שאחרי קיום יחסים מיד אחרי שטיפה ואמבטי ח מה מאוד של בעלי משהו מהזרעים אכן ישרוד 48 שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    23/08/2014

השטיפה לנרתיק לא חודרת לרחם
    חום פוגע באיכות הזרעונים, קרוב לודאי וחלק ישרדו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה-בבקשה!

מעיין
    23/08/2014

האם יש סיכוי כלשהו שהשטיפה "דחפה" את ההפרשות הפוריות פנימה ושהן יגרמו לחסימב מחדש של החצוצרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה-בבקשה! - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    23/08/2014

קרוב לודאי שלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו