מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם זו משימה בלתי אפשריתרמי27/10/2014
נשלחתי על ידי רופא פריון לעשות צילום רחם, כדי שבכלל יתחיל להסתכל עלי. הוא שכח לציין מה הבדיקה הזאת בכלל,אבל נעזוב את זה. אני צריכה לעשות אותה בשבוע וחצי הקרובים, בכללית מפנים רק לבית חולים בלינסון/השרון, אבל שם אומרים מצטערים אין לנו כרגע בכלל תורים פתוחים במערכת. איך עושים את זה? אני כבר לא יודעת מה לעשות. מעבירים אותי ממקום למקום וממרפאה למרפאה. גהנום הכללית הזאת. יש למישהי רעיון פשוט?
עוד שאלה - באחד המקומות כתוב להביא אישור שלא רגישים ליוד. איך יודעים אם אני רגישה ליוד? שאלתי מומחה לאלרגיות, והוא ענה לי שרק אחרי שנחשפים ליוד. אוקי..... עוד מלכודת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אור27/10/2014מניסיון אחרי טרטור ארוך שבסופו הרמתי ידיים -תתייעצי עם רופא מומחה שבהסדר במסגרת המושלם שלך או הפלטינום ...לפעמים העלויות לעשות זאת בפרטי בכלל לא נוראיות ואף שוות את זה...אני בכלל נתקלתי ברופא שאמר שזה מיותר לעשות זאת ועשה לי ישר היסטרוסקופיה ,איבחן את ההידבקות והפוליפ שהיו לי וטיפל בכל זה בניתוח אחד...כל זה ב13 דק
לעיתים הרופאים במרפאה הקרובה אליך לא מגדילים ראש(ויסלחו לי הטובים שבינהם) ועובדים לפי הספר ולפעמים אחד אחר שיביט על התמונה מבחוץ וימצא פתרון אחר יקל על החיים.... הסבל של הצילום רחם יכול להיחסך ממך-תלוי בבעיה כמובן...שווה בעיני בכל אופן.
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)