סקטופינגס חצוצרה שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקטופינגס חצוצרה שמאל
    שמחה
    02/01/2015

שלום אני בת 39.5 מנסה חהרות שנתיים ללא הצלחה. בצילום רחם נאמר לי שחצוצרה שמאל נפוחה ויש סקלופינגס. מומחה פיריון אמר שננסה 2מחזורי טיפול עם הזרעות. אתחיל לקחת הורמונים. ואם לא נצליח אז אצטרך לעבור ניתוח. הוא מעדיף לשים קליפס על החצוצרה כדי למנוע מעבר המים. ביקשתי לעשות עוד צילוםרחם לפני הניתוח והרופא אמר שאין צורך. שאלתי:האם בגלל הסקטופינגס לא נקלטתי?חצוצרה ימנית תקינה לחלוטין יש מעבר ופיזור. שאלה שנייה:האם קליפס בחצוצרה שמאל מבטיח לי הריון? שאלה שלישית:מה עדיף קליפס בחצוצרה או כריתה של החצוצרה או קשירה?שאלה רביעית:האם אין פיתרון אחר מניתוח?אולי שאיבת המים והשארת החצוצרה? אין לי עדיין ילדים. התחתנתי מאוחר וכל הניתוח והנושא מדאיג אותי מאוד מאוד. אני אודה לתשובתך המלומדת שתשקיט קצת את ליבי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקטופינגס חצוצרה שמאל

הוספת תגובה

• סקטופינגס חצוצרה שמאל - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    04/01/2015

שאלות רלבנטיות שאמורות להיענות ע"י מומחה פוריות שמכיר אותך ואת מיכלול בעיותיך
    הסברים כללים על הידרוסלפיחגס\סקטוסלפינגס מצויים במדור שאלות נפוצות בפורום
    לגבי הטיפול הספציפי אצלך- טיפולי הזרעה לעומת IVF, וכיצד לטפל בבעיה, אנא פני למומחה לפוריות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו