צילום רחם - האם כואב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - האם כואב?
    ד``ר דניאל טוגנדרייך
    08/02/2015

שלום, יש לי תור לסוף החודש לצילום רחם אצל ד"ר גוטנרייך.
    אני חרדה לכאב הבדיקה, בעבר עברתי ביופסיה מהרחם והתעלפתי לאחר הבדיקה בגלל שמאוד כאב לי.
    אשמח לדעת מבנות שעברו את הבדיקה, כמה זמן נמשכת הבדיקה? והאם זה באמת מאוד כואב?.
    דבר נוסף הוא שאני אלרגית ואסטמטית, האם יש צורך ליידע את הרופא לפני הבדיקה? ששאלתי את המזכירה היא אמרה שזה בסדר גמור.
    אין לי רגישות ליוד.
    תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם - האם כואב?

הוספת תגובה

• צילום רחם

מור
    10/02/2015

היי נויה, אני עשיתי בשבוע שעבר צילום רחם אצל ד"ר אלתרמן בלניאדו, כמוך הייתי חרדה מהבדיקה בגלל כל מה שקראתי באינטרנט. דבר ראשון לדעתי כאב הוא אינדיבידואלי וכל אחת עוברת את זה בצורה אחרת לכן לדעתי עדיף כמה שפחות לקרוא מה בנות אחרות הרגישו (כי אותי זה הכניס לפאניקה).
    דבר שני לי אישית הבדיקה לא כאבה כמו שחשבתי, ישנה תחושה של אי נעימות ולחץ אבל זה לוקח בדיוק 2 דקות!! תקחי משכך כאבים שעה לפני הבדיקה והכי חשוב שתרפי כמה שאפשר.
    שיהיה בהצלחה ((:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

נויה
    11/02/2015

תודה רבה מור אכן הרגעת אותי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

מיכל
    14/02/2015

שלום נויה,
    אני גם עשיתי צילום רחם אצל ד״ר טוגנדרייך והיה ממש בסדר.
    ההרגשה היא של כאבי מחזור קלים במהלך הצילום. זה לוקח חמש דקות וממש ממש לא תואם את התדמית המאיימת שנדבקה להליך.
    אני גם ממליצה לקחת משכך כאבים לפני ואחרי.
    שיהיה בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו