מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתשובתכם .אני14/02/2015
בת 30 ללא ילדים .
בטיפולי פוריות כבר 3 שנים.אי פריון לא מוסבר .כבר 7 שאיבות.
לפני שנתיים וחצי צילום רחם תקין .
4 הפלות האחרונה לפני יומיים בגלל הריון לא מתפתח בשבוע 6+3.
בירור הפלות חוזרות תקין .
הסטרוסקופיה לפני 4 חודשים תקינה.
לפני שבוע בגלל דימום ניגשתי למיון ורופאה שאלה אותי אם יש לי רחם דו קרני .
אף פעם אף רופא לא העלה את ההשערה .
בצילום רחם שאנסה לצרף אני רואה מין קשת .לא יודעת עד כמה זה נכון .
האם צריך לעבור עוד הסטרוסקופיה אחרי ההפלה החדשה או שזה מיותר ?
האם אפשר לעשות הסטרו בימים שאחרי ההפלה הטבעית .? או שאולטרסאונד יספיק כדי לאשר רחם נקי וללא הדבקויות .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לפענוח את מבנה הרחם.
אני14/02/2015נאמר לי שהצילום תקין .
האם זה מבנה רגיל או דו קרני או קשתי .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אבל אשמח אם תסביר
אני16/02/2015האם הרחם בצילום נראה לך דו קרני או קשתי או שהוא רגיל כפי שכתוב בפענוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם . - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/02/2015רצוי להיוועץ עם רופא מומחה לפוריות
ולענינך- סונר דו\תלת מימד ייתן מענה לשאלותיך
בהלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)