מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם ביום ה12 למחזורד``ר דניאל טוגנדרייך28/06/2015
שלום לכם
יש לי מספר שאלות אליכם ואשמח לקבל תשובה מכם.
1. ביום חמישי הקרוב עליי לעבור צילום רחם (ביום ה12 למחזור) יחסי מין אחרונים היו בצהריים לפני הופעת המחזור (כאשר אני לא בטוחה אבל ייתכן שבערב אותו יום החלו סממנים ראשונים של מחזור מה שבטוח למחרת קיום היחסים בבוקר החל ממש המחזור שזה מבחינתי היום הראשון) שאלתי היא האם יש סיכוי להריון במקרה כזה? כי אני יודעת שאסור לעשות צילום רחם בזמן הריון...(יש לציין שהמחזורים שלי די קבועים מיום 28-33).
2.רופא הנשים נתן לי דוקסילין ליטול ולא ממש הבנתי מה כתוב.. כתוב כך לבליעה 1 טבליה 1 פעמים ביום (בוקר 1טבליה) לתקופה של חמישה ימים. להתחיל ערב לפני צילום הרחם ולהמשיך חמישה ימים. שאלתי האם סה"כ חמישה ימים כולל יום לפני צילום הרחם? זאת אומרת ערב לפני ועוד ארבעה ימים אחרי? דבר נוסף מה זה אומר לקחת ערב לפני? זה חייב להיות בערב שעת ערב או יכול להיות בבוקר כשהכוונה היא ליום לפני?
3. האם מותר לנסות להרות אחרי צילום הרחם? נניח לקיים יחסים ביום ה13 שזה לפני הביוץ ותוך כדי העובדה שעדיין נוטלים דוקסילין?
תודה על התשובות יום טוב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/06/20151. לא, קיבלת וסת
2. אם הצילום ביום ראשון (למשל), מתחילה בשבת בערב כדור, מראשון, כדור בוקר וכדור ערב, כך ממשיכה עש שהשלמת את בליעת 10 הכדורים
3. כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)