התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    גל
    03/08/2015

הסיפור שלי הוא כזה: אני נשואה 4.5 שנים ושנתיים בטיפולי פוריות. עשיתי עד כה 6 הזרעות ו3 הפריות. לאחר הכשלונות כרתו לי חצוצרה שמאלית בשל הידרוסלפינקס. נקלטתי טבעי אך מחוץ לרחם ונאלצו לכרות גם חצוצרה ימנית(עובר עם דופק). אתמול עברתי שאיבה רביעית. פרוטוקול ארוך, קוסטינג 4 ימים באמצע. נשאבו 15 ביציות. 8 הפריות. אמרתי לרופא שאני רוצה להחזיר הפעם 3 עוברים והוא הסכים. עכשיו התקשרו מהיחידה ואמרו לי שלא יחזירו לי 3 עוברים אלא רק אחד בשל החשש מהריון מחוץ לרחם נוסף. שאלתי איך יכול להיות חוץ רחמי אם אין לי חצוצרות והאחות ענתה שזה עלול להשתרש על הגדם. מה אתם ממליצים כמה להחזיר? מה הסיכויים שזה ישתרש בגדם החצוצרה? ואם נניח עובר נקלט בגדם איך מוציאים אותו? ומה אני יכולה להגיד כדי לשכנע את הרופאים להחזיר לי 3 עוברים? זה כבר הפרייה רביעית ואחרי כל מה שעברתי אינני יכולה לקבל שלילי נוסף.אודה לקבל מענה על שאלותיי. אני בת 31

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    04/08/2015

יתכן הריון בגדם, והטיפול תרופתי או ניתוחי
    לגבי מספר העוברים - נושא שחיב לידון עם הרופא המחזיר ובהתאם להנחיות משרד הבריאות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו