היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    לימור
    01/10/2015

ילדתי בניתוח קיסרי חירום לפני 3.5 שנים. לפני שנתיים וחצי ניסיתי להיכנס שוב להריון, משלא צלח הרופא הציע לבצע היסטרוסקופיה (הוא בעצמו), במהלך הבדיקה כאב לי מאד מאד, ולאחריה הוא אמר שתפרו לא טוב והוא פתח את התפרים מבפנים.
    מאז עברתי 10 טיפולי IVF שכשלו. עברתי 4 רופאים ובכל פעם שאלו האם עשיתי היסטרוסקופיה, השבתי שכן ושהרופא שביצע את הבדיקה אמר שהכל תקין.
    עברתי עכשיו שוב פעם רופא, והוא ביקש ששוב אבצע את הבדיקה, ביצעתי ובמהלך הבדיקה היו לי כאבים בלתי נסבלים, הרופא אמר שברור שאני לא מצליחה להיכנס להריון. וזה מה שרשם: תעלה: נצפתה "נישה" רחבה של הקיסרי. כניסה לרחם חסומה".
    שאלתי:
    1. האם הגיוני שבהיסטרוסקופיה האבחנתית (הראשונה) הרופא טיפל בנישה והיא חזרה?
    2. האם ניתן לעשות היסטוסקופיה לטיפול בנישה ובחסימה של התפרים ללא הרדמה או טשטוש?

אודה לחוות דעתך המקצועית. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    06/10/2015

1. יתכן
    2. הטיפול בנישה הינו עם הרדמה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להבין

לימור
    06/10/2015

בעצם אם לא הורדמתי, אין מצב שבוצע טיפול בנישה-אלא רק בתפרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להבין - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    11/10/2015

כדאי לברר עם המבצע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו