מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון אקטופי שני - כריתת חצוצרהאלנ14/11/2015
שלום רב,
עברתי לאחרונה הריון אקטופי שני בחצוצרה שמאל ( נכנסתי חודש אחרי חודש)
ובחרו לכרות לי את החצוצרה.
שאלה שלי היא האם עקב הכניסה המהירה להיריון זה קרה שוב? קראתי באתרים אמריקאיים שצריך להמתין. אני מרגישה אבודה ואובדת עצות.
כמו כן בניתוח ביקשתי שיכניסו חומר ניגוד לחצוצרה השנייה הכניסו 100 C.C לחצוצרה ולא היה מעבר לחלל הבטן? מה זה אומר? שהחצוצרה השנייה גם חסומה?
יצויין שבעברי היה לי טורסיון של השחלה - סיבוב שלה
האם כדאי לנסות לצנתר או ללכת ישר ל-IVF - הרי נכנסתי פעמיים להריון ואמרו לי שאם הבעיה בחצוצרה הסיכויים טובים וחבל על הזמן שמעבירים בדרך ובתור לבדיקות לעניין החצוצרה. מה לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אקטופי שני - כריתת חצוצרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/11/2015ניתן להיכנס להריון לאחר חודש, לאור הסיפור, נראה שרצוי ב- IVF
ללא קשר, כדאי וראוי להיוועץ עם מומחה לפוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם האקטופי הראשון גרם לשני?
אלנ16/11/2015כי לא חיכינו וישר נכנסה להריון שוב. אף אחד לא אמר לנו שזו יכולה להיות בעיה.
כמו כן לגבי צנתור האם מומלץ לנסות ולעשות צילום רחם עכשיו ואחר כך לצנתר או ללכת ישר לIVF?
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם האקטופי הראשון גרם לשני? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/11/2015אם לא היה מעבר מים\צבע בלפרוסקופיה ולאור העובדה שחוןוית 2 הריונות מחוץ לרחם, הייתי ממליץ ישירות ל- IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)