מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח צילום רחםבר21/12/2015
עשיתי צילום רחם להלן התוצאות :
צוואר במבנה תקין , קיר הפונדוס עם בליטה קטנה , הרחם עם פגם מילוי פסי
חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור עם סקטוסלפינקס
חצוצרה שמאלית הודגמה חלקית .
מה זה אומר? האם יש פגיעה כולשהי בפוריות בעקבות הממצאים?
חשוב לי להדגיש כי אני סובלת מכאבים כרוניים שנה וחצי בזמן המחזור , ולפני המחזור ולפי כל הבדיקות מצאו שיש לי אדנומיוזיס , האם יש קשר לכאבי אדנומיוזיס ?
חוץ מרופא נשים , לאיזה רופא אני אמורה לגשת ? כירוג , גסטרו ? כי הבנתי שבצילום מצאו בעיה שקשור לקיבה ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/12/2015קיים מימצא תוך ריחמי לא ברור, שיתכן שתידרשי להיסטרוסקופיה אבחנתית
כמו-כן, חסימה ברורה מימין וספק משמאל- מה שמצריך טיפולי הפריה חוץ גופית לצורך הריון
ממליץ להיוועץ עם מומחה פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/12/2015קיים מימצא תוך ריחמי לא ברור, שיתכן שתידרשי להיסטרוסקופיה אבחנתית
כמו-כן, חסימה ברורה מימין וספק משמאל- מה שמצריך טיפולי הפריה חוץ גופית לצורך הריון
ממליץ להיוועץ עם מומחה פוריות, יתכן שתידרשי גם ללפרוסקופיה לאור הכאב הכרוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)