טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היה לאחריו דימום כתמים ובנוחיות הבחנתי שיצא ממני גוש רקמה אדום, לא הפרשה, אלא כזה שמזכיר מאוד את הביצית שנופלת במהלך המחזור. אני אכן צפויה לבייץ בימים הקרובים, ושואלת עצמי אם בגלל הפרוצדורה, אבד לי הביוץ החודש. אמנם אני צפויה ל IVF בגלל הבעל, אבל אומרים שצילום רחם משפר כניסה להריון ואי אפשר לדעת.
יש מצב שהביוץ נעלם בגלל הצילום??
וגם - האם מותר לי מחר להשתתף בשיעור עיצוב חיטוב? מתי ניתן לקיים יחסי אישות?
תודה על המענה לי ולכל מי שכותב/ת פה. אתם ממש עושים מצווה :-).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד