חצוצרה חסרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרה חסרה
    דנית
    14/05/2008

שלום רב,
    לפני חמישה חודשים עברתי הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה ימנית, לאחר חודשיים התחלתי שוב לנסות להכנס להריון, אני עוברת הזרעות ללא טיפול הורמונלי ובמעקב זקיקים בשלושת הפעמים(כולל היום) הזקיק מופיע בצד ימין. אני מאוד מאוכזבת כי הבנתי שהסיכויים הם יותר נמוכים,
    רציתי לשאול האם זה תקין שיהיה זקיק באותו צד כבר שלוש פעמים או יותר והאם יכול להיות שקרה משהו לצד שמאל עקב הלפרסקופיה או ההריון החוץ רחמי?עברתי צילום רחם לפני ההריון והיסטוסקופיה אבחנתית אחרי ההריון יצא תקין לחלוטין.
    אני לא מבינה מה קורה ,האם במצבי יש לשקול טיפול אחר או פשוט להתאזר בסבלנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרה חסרה

הוספת תגובה

• העדר חצוצרה

פרופ' ראול אורביטו
    14/05/2008

- ראשית, ידוע ויתכן שביוץ קורה באותו צד במהלך מספר חודשים ברציפות.
    - כריתת החצוצרה היתה מימין- כך שלא ניתן ליחס בעיה משמאל לפעולה שמבוצעת מימין. כנראה שאקראית את מביצת מימין, וקרוב לודאי שעם קצת סבלנות תצפי לתגובה גם משמאל.
    - סה"כ, נראה שאת מטופלת כראוי. לגבי שקילת מעבר לטיפול אחר (הורמונלי), מציע שתיוועצי עם רופא הנשים המטפל, שישקול את הנושא תוך כדי ראית התמונה הכוללנית, כולל גילך, הריונות נוספים בעבר ואיכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו