יש לי שאלה בנוגע לזרע שנשפך וחסימת חצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה בנוגע לזרע שנשפך וחסימת חצוצרות
    מאי
    10/05/2016

שלום רציתי לדעת.משהוא שאני נמצאת ביחסי מין ואני נשארת כל הלילה עם הזרע בפנים שאני קמה בבוקר נשפך לי הרבה מהנוזל של הזרע למרות שכל הלילה לא קמתי אני לא מצליחה להיכנס להריון כמה זמן ,השאלה שלי אם יש חסימה של חצוצרות למישהיא אז שמקיימים יחסים לאן הזרע נשפך אם הוא לא נכנס לבפנים בגלל החסימה אז הוא יוצא החוצה מה שמסקרן אותי בעצם אם שאני מקיימת יחסים והרבה נשפך החוצה זה מעיד על כך שבגלל שהזרע לא נכנס בפנים אז הוא יוצא החוצה וזה סימן לזה שאולוהי יש בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לי שאלה בנוגע לזרע שנשפך וחסימת חצוצרות - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    10/05/2016

נוזל הזרע נשפך החוצה (נורמלי), הזרעונים חודרים
    אין קשר בין הנוזל שנשפך\כמותו לחסימת חצוצרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה שממש מסקרנת אותי

מאי
    10/05/2016

תודה על התשובה המהירה רק מעניין אותי דבר אחד עם יש חסימת חצוצרות אז לאן כל הזרע הולך עם הוא לא נכנס לחצוצרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה שממש מסקרנת אותי - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    10/05/2016

נכנס לרחם או לאן שיכול להגיע ומתנוון\מתפרק ונספג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו