מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם >חרדות מהבדיקה עצמה- אשמח לכמה מילות הרגעה..
- חרדות מהבדיקה עצמה- אשמח לכמה מילות הרגעה..TIPTIP21/05/2016
היי...אני אמורה לעשות צילום רחם חודש הבא והחרדות הולכות וגדלות לצד ההבנה גם ביעילות הבדיקה במקרה ויש סתימה בחצוצרות...קבעתי תור בתל השומר ואני כל יום עם השאלה לבטל את התור? לא לבטל? מפחדת מחומר הניגוד,מפחדת מהכאב, מפחדת מרשלנות רפואית, מההשלכות שלאחר מכן.. בהתחלה אמרו לי שזה צילום שמחייב הרדמה כללית ואז הבנתי שלא...אשמח לכמה מילות הרגעה...אם יש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות מהבדיקה עצמה- אשמח לכמה מילות הרגעה.. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/05/2016הפעולה שכיחה ומקובלת עם מינימום תופעות לואי
מציעה שתפני למדור שאלות נפוצות בפורום, שם תמצאי את כל האינפורמציה הרלונטית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
mes22/05/2016שלום,
אני עשיתי צילום רחם לפני כחודשיים, מאוד חששתי מהבדיקה, מהכאבים, אז אני רוצה להרגיע הבדיקה ממש ממש בסדר, לא נורא בכלל, כואב מעט, לא כפי שמתארים בכלל. תלכי רגועה. הייתי בשוק שעל זה כל הסיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)