מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה בעבר וקושי הכניסה להריוןButterfly08/02/2017
היי,
בעבר היו לי דלקות שתן חוזרות ושתי פאפים דלקתיים.
הרופאה בקשה שאעשה בדיקת STD ותרבית ואגינאלית.
התרבית יצאה תקינה, אבל בבדיקת ה-STD יצאו אורופלסמה וכלמידיה חיובי.
לקחתי אנטיביוטיקה 10 ימים.
לאחר 10 ימים מסיום האנטיביוטיקה עשיתי בדיקה חוזרת ויצאו שלילי.
עשיתי בדיקת פאפ חוזרת ויצאה תקין.
אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון שנה וחצי.
היינו אצל רופא והוא החליט שבגלל כמות הזרע של הארוס שלי קטנה נצטרך להעזר בטיפולי IVF
מעניין אותי לדעת אם נגרם לי נזק מהכלמידיה או שבאמת הבעיה אצלבן זוגי ולא אצלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע קובעת
ד``ר דניאל טוגנדרייך13/02/2017אם איכות הזרע של בן זוגך אינה מאפשרת הריון ללא IVF זו סיבה מוחלטת ל טיפול זה ללא קשר לנזק שאולי נגרם מדלקת זיהומית באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יהיה הריון?
Butterfly13/02/2017אז אם נעשה טיפולי IVF יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/02/2017לצורך השגת הריון ללא IVF נחוצה ספירת/איכות זרע בסדרי גודל טובים יותר מאשר לצורך IVF הליך בו ניתן תאורטית להשיג הריון עם זרעון בודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)