מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן לצנתר חצוצרות?נטלי31/05/2017
שלום דוקטור,
אני בת 37.5, בריאה, לאחר 2 היריונות טבעיים שהסתיימו בלידות קיסריות (פעמיים בגלל מצוקת עובר, לפני7 ו-10 שנים). עבר ללא הפלות.
לאחר המון נסיונות להרות, פנינו לצילום רחם (מצורפות תמונות), שם הודגמה חסימה דו"צ בחצוצרות. US הראה שאין נוזל בחצוצרות.
רופא הפריון שלי הפנה ל IVF, ומאז עברתי 2 סבבים, במהלכם הוחזרו 13 עוברים, ו..אין היריון.
הביציות תקינות, הזרע תקין, ולא נראה שיש בעיה אחרת פרט לחסימה.
השאלה שלי היא - האם המצב שלי מאפשר נסיון לפתיחת אחת או שתי החצוצרות?
מה הסיבוכים שיכולים להיות, ולמה לא לנסות פשוט לפתוח אחת?
תודה,
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה3
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 4
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 5
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 6
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 7
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 8
נטלי31/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות חסומות
ד``ר דניאל טוגנדרייך31/05/2017לא ניתן להתעבר באופן טבעי אם שתי החצוצרות חסומות.
חסימות הכוללת גם הצטברות נוזלים בחצוצרה או בשתיהן יכולה להפריע להתעברות גם בהפריה חוץ גופית.
התמונה הבודדת ששלחת לא מספיקה לאבחון מלא אבל נראה לי כסקטוסלפינגס מימין (הצטברות נוזלים בחצוצרה) והידבקויות סביב חצוצרה שמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי צינתור
נטלי01/06/2017תודה על תשובתך דוקטור,
האם ניתן לצנתר במצבי?
(אגב, יש 8 תמונות ב 8 הודעות, פשוט לא ניתן לצרף להודעה יותר מתמונה בודדת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לצנתר
ד``ר דניאל טוגנדרייך01/06/2017אינך מתאימה לצנתור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)