חסימה דסטלית דו צדדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה דסטלית דו צדדית
    שירי
    26/11/2017

שלום,
    אני ממתינה למחזור ועלי לקבוע תור לד"ר טוגנדרייך לבצע צנתור חצוצרות. נאמר לי שהחסימה שלי היא רחיקנית (בשתי החצוצרות) , האם במקרים האלה מומלץ לבצע צנתור? האם יש סיכוי שיעזור? כולי תקווה שכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימה דסטלית דו צדדית

הוספת תגובה

• תוצאת הבדיקה

שירי
    26/11/2017

מצרפת את הפענוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קריא

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    14/12/2017

לא קריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה פרוקסיצלית

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    14/12/2017

חסימה פרוקסימלית (הצד הקרוב לרחם של החצוצרה) מתאימה לצנתור.
    סקטוסלפינגס - חסימה בצד השחלתי של החצוצרה עם חצורה מורחבת ובה נוזלים - אינה מתאימה לצנתור (למעשה מהווה הוראת נגד לצנתור). מצב הביניים בו לא מדגימים מעבר אבל כן מדגימים חצוצרה לכל אורכה- מתאים לצנתור היות וחלק גדול מהמקרים מדובר בארטיפקט שיעלם בצנתור ובחלק מהמקרים יאובחן בכ"ז סקטוסלפינגס שאומנם לא ניתן לטיפול בצנתור אבל המידע על קיומו חשוב לתכנון האסטרטגיה הטיפולית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו