מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטרוסקופיהילדים בדרך03/06/2008
שלום,
אתמול ביצעתי היסטרוסקופיה.
האם יש הבדל בין הבדיקה שביצעתי לבין צילום רחם מבחינת מה שניתן לגלות משתי הבדיקות?
כלומר, אם הכול תקין (ב"ה) בהיסטרוסקופיה אפשר להניח שצילום רחם לא נצרך?
תודה מראש על ההתייחסות.
בשורות טובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
ד``ר דניאל טוגנדרייך03/06/2008היסטרוסקופיה היא הבדיקה המועדפת לבדיקת תקינות הרחם.
ההיסטרוסקופיה מאפשרת גם מבט על פתחי החצוצרות אך אינה יכולה
לקבוע בוודאות אם יש מעבר בחצוצרות.
אחת הסיבות לאי פריון היא "חסימה חצוצרתית".
אם לא נמצאה סיבה אחרת להפרעת הפריון (הפרעת ביוץ או זרע לא פורה) כדאי
להשלים הבירור ולשלול בעיה חצוצרתית ע"י צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ועוד משהו ברשותך
ילדים בדרך03/06/2008אני יודעת שיכול להיות שהמידע שאני נותנת כאן הוא אולי שטחי אבל אנסה את מזלי בכל זאת...
אם יש לי בכל חודש מחזור סדיר, כל 30 יום, אני יכולה להיות רגועה ולהבין שאני אכן מבייצת (משתי השחלות)? או שזה לא קשור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ד``ר דניאל טוגנדרייך03/06/2008ווסת מופיע כ שבועיים מביוץ אם האישה לא מתעברת.
ווסת סדיר כל חודש הוא סימן טוב לביוץ סדיר.
ניתן להוכיח קיומו או העדרו של ביוץ ע"י בדיקת דם.
ביוץ מתרחש בד"כ בכל חודש בשחלה אחרת לסרוגין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)