חצוצרות סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרות סתומות
    נטלי
    16/06/2008

שלום
    אני בת 35 אמא לילד בן 4.5 שנולד בלידה רגילה אני ובעלי ניסינו יותר משנה להכנס להריון
    ולא הצלחנו , אשתי נשלחה לבצע צילום רחם והתשובה היתה שני חצוצרות סתומות הדוקטור שביצע את הצילום אמר שהוא פתח אותם.

1. האים שעושים צילום רחם ניתן לפתוח את הסתימות בצורה טובה או שצריך לבצע ניתוח לצינתור ?
    2. האים פתיחת הסתימות היא זמנית וטובה לפרק זמן מסויים מה נדרש לעשות כדי למנוע סתימה ?
    3. אני סובלת מעודף משקל של 25 קילו האים זה קשור לסתימות ובכלל מה הסיבות שיכולות לגרום
    לסתימת חצוצרות חוץ מדלקות ?
    4. מה הטיפול המומלץ עבורי בשלב זה .

המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרות סתומות

הוספת תגובה

• חצוצרות סתומות

פרופ' ראול אורביטו
    16/06/2008

1. בצילום רחם, ניתן לעיתים להדגים "סתימת חצוצרות" ועם העלאת הלחץ התוך-ריחמי, ניתן למעשה לסלק את הפקק הרירי שסותם- ולפתוח את החצוצרות
    2. הפתיחה טובה
    3. אין קשר בין עודף משקל ל"סתימה" , ובמקרה שלך, הסתימה הינה בגלל פקק ריר (כיוון שנפתחה בהעלאת הלחץ) ואינה קשורה לפתולוגיה
    4. המשך טיפולי פוריות (השראת ביוץ, הזרעות.. וכו'), בהתאם לשיקול דעתו של הרופא המטפל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו