מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך להודעה ותשובה מאתמולטטי17/06/2008
תודה על תשובתך - אבל נדמה לי שלא הסברתי את המצב טוב ונוצר רושם שאני שואלת שאלה כללית מדי ,אז אני אנסה לדייק
אני מנסה להרות כמעט שנה וקיימת בעית זרע קלילה אצל בעלי-הכל תקין פחות או יותר רק נפח נמוך-1 מ"ל ,אצלי בדיקות מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי - הכל תקין, עכשיו אני הופניתי ע"י רופא לעשות צילום רחם כדי לשלול חצוצרות חסומות.
אז השאלה שלי היא האם יתכן שדלקת במעי הגס (קוליטיס) הייתה יכולה לגרום לי חסימה או בעיה מכנית כלשהי בחצוצרות
או שאלו מערכות שונות ואין כל השפעה למרות שמקום הבעייתי במעי הוא בחלק התחתון הימיני בבטן?
המון תודה על זמנך וסליחה על שאלה החוזרת , תשובתך חשובה לי כדי להחליט האם לגשת לצילום הרחם בהקדם או לנסות הריון ספונטני עוד כמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס וחצוצרות סתומות.
ד``ר דניאל טוגנדרייך17/06/2008
בירור תקינות המעבר בחצוצרות הוא חלק מובנה בבירור הסיבות להפרעות בפריון.
באופן בסיסי אם יש או הושג ביוץ, הזרע בתחום "הפורה" ואין הסבר אחר לכשלון ההתעברות , יש לשקול צילום רחם וחצוצרות.
מחלת הקוליטיס אינה פוגעת ברחם או בחצוצרות אלא במעי. סיבוכי הקוליטיס עלולים לערב גם אברים אחרים בבטן ובהם החצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' ראול אורביטו17/06/2008לכן, מומלץ שתבצעי צילום רחם.
במידה ותקין, לאור משך אי הפריון ונפח זרע ירוד, רצוי להתחיל בטיפולי פוריות המשלבים השבחת זרע\הזרעות עם תרופות משרות ביוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)