צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    פיצפיצ
    18/06/2008

שלום,
    אני אבצע בשבוע הבא צילום רחם אצלך ויש לי כמה שאלות קטנות ברשותך,
    הרופא שלי המליץ לי לקחת 2 אדוויל כחצי שעה לפני הצילום, האם זה מספיק לדעתך או שכדאי לי לקחת משהו להרגעה ? נראה לי שאני אהיה יותר בלחץ מאשר אדאג שיכאב לי
    האם תוך כדי הצילום אתה מסביר מה אתה עושה ? אני אראה משהו על מסך ?
    מה קורה עם היוד שמוזרם לרחם, האם הוא יוצא אח"כ או נספג ?
    אני קצת בלחץ, נראה לי שהלחץ העיקרי שלי הוא מה יקרה אם ימצאו משהו שהוא לא בסדר,
    תודה מראש ויום טוב
    זהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• חרדה מצילום רחם

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    18/06/2008

בד"כ הכאב שנגרם בבדיקה נסבל גם ללא משכחי כאבים. אם את חשה בצורך התרופה שהמליץ רופאך מתאימה. בזמן הבדיקה את יכולה לשוחח ולשאול שאלות אני אענה.בכל שלב בבדיקה אם את חשה אי נוחות או כאב את יכולה לבקש לחדול מהמשך הבדיקה ובקשתך תכובד.
    הנוזל המוחדר לרחם והמכיל יוד מתפנה מהרחם דרך צוואר הרחם לנרתיק והחוצה לכן גם כדאי להשתמש בפד סופג בשעתיים שאחרי הבדיקה.
    אם בזמן הבדיקה לא תצליחי לראות את שמודגם על מסך המכשיר תוכלי לבקש CD של הבדיקה
    הצריבה תעשה לבקשתך ותוכלי לצפות בתקליטור בבית במחשב. (זה נכון רק לנבדקות במכון של מכבי ובבית חולים אסותא ת"א, בכללית טרם הותקן מכשיר הצריבה ל CD ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך, נרגעתי מאוד

פיצפיצ
    19/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נורמאלי שיש כאבים ממש חזקים?

עינת
    26/06/2008

לאחר שעשיתי את צילום הרחם אצל דר' טונגרייך בהתחלה לא היו כאבים בכלל אך לקראת הערב התחילו לי כאבים עזים ומאז עברו כבר יומיים ועדיין לא חלפו הכאבים . רק רציתי לדעת אם זו תופעה שכיחה או שמא אני צריכה לדאוג ולפנות לרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טין מה לדאוג

חסוי
    20/06/2008

זהר חמודה אין לך מה לדאוג בקשר לבדיקה
    הבדיקה רק נשמעת מפחידה וכואבת אני לא ישקר לך זה קצת כואב אבל לא משהו בלתי נסבל עברתי את הבדיקה רק לפני יומיים אפילו לא לקחתי כדורים נגד כאבים
    ובקשר לתוצאה לדעתי עדיף לדעת עם חלילה יש בעיה ולטפל בא מאשר לא לדעת בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה גם לעדכן :-))

פיצפיצ
    25/06/2008

עברתי אתמול את צילום הרחם אצל ד"ר טוגנדרייך, הוא היה נחמד ועדין מה שהקל את הבדיקה. הבדיקה ממש לא כואבת, היו לי רק קצת לחצים בבטן שנכנס החומר וזהו - יצאתי מחוייכך והרגעתי גם את אלו שהיו בתור אחרי. והתוצאות תקינות שיהיה בהצלחה לכולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה גם לעדכן :-))

פיצפיצ
    25/06/2008

עברתי אתמול את צילום הרחם אצל ד"ר טוגנדרייך, הוא היה נחמד ועדין מה שהקל את הבדיקה. הבדיקה ממש לא כואבת, היו לי רק קצת לחצים בבטן שנכנס החומר וזהו - יצאתי מחוייכך והרגעתי גם את אלו שהיו בתור אחרי. והתוצאות תקינות שיהיה בהצלחה לכולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו