מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שני חצוצרות סתומותחסוי20/06/2008
רציתי לדעת מה הטיפול המומלץ?
גיליתי את זה בצילום רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שני חצוצרות סתומות
פרופ' ראול אורביטו20/06/2008השאלה האם החסימה קריבנית (פרוקסימלית) או אחרת (כלומר, מדגימים קטע מהחצוצרה)
במיקרה האחרת- ניתן להפנות ללפרוסקופיה, או מה שיותר מקובל לאחרונה בארץ ובעולם- להפנות ישירות לטיפולי הפריה חוץ-גופית.
לגבי חסימה קריבנית: האינדיקציה העיקרית לצינטור חצוצרות היא חסימה קריבנית דו-צדדית של החצוצרות. כאשר נצפית חסימה כזו בצילום- יש מקום להפנות לצינטור על מנת לנסות לפתור את הבעיה.כמובן, שגם כאן, ישנן גישות ש"מדלגות" על הצינטור ומפנות ישירות להפריה חוץ-גופית.
מציע שתפני לרופא מטפל ותדוני איתו על האפשרות ועל המלצותיו, בהתאם למימצאים הספציפיים בצילום הרחם שלך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שיהיה לי ילד?
חסוי21/06/2008קראתי על נשים במצב שלי ולפי מה שהבנתי הסיכוי הוא קטן להכנס להריון
יש אפשרות להכנס להריון במצבי גם בלי הפריה ועם בהפריה מה הסיכוי שזה יצליח בהפריה הראשונה לפי הרופאים הביוץ שלי בסדר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שיהיה לי ילד?
פרופ' ראול אורביטו21/06/2008הסיכוי להכנס להריון עם חצוצרות "סתומות" שואף לאפסץ
במידה וניתן יהיה לפתוח אותם- סיכוייך להרות מתקרבים לנורמה.
בנוכחות חצוצרות סתומות, הסיכויים להרות בהפריה חוץ-גופית בגיל צעיר מ-35 שנים, עומד סביב 30% למחזור טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)