יש לי שני חצוצרות סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שני חצוצרות סתומות
    חסוי
    20/06/2008

רציתי לדעת מה הטיפול המומלץ?
    גיליתי את זה בצילום רחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שני חצוצרות סתומות

הוספת תגובה

• יש לי שני חצוצרות סתומות

פרופ' ראול אורביטו
    20/06/2008

השאלה האם החסימה קריבנית (פרוקסימלית) או אחרת (כלומר, מדגימים קטע מהחצוצרה)
    במיקרה האחרת- ניתן להפנות ללפרוסקופיה, או מה שיותר מקובל לאחרונה בארץ ובעולם- להפנות ישירות לטיפולי הפריה חוץ-גופית.
    לגבי חסימה קריבנית: האינדיקציה העיקרית לצינטור חצוצרות היא חסימה קריבנית דו-צדדית של החצוצרות. כאשר נצפית חסימה כזו בצילום- יש מקום להפנות לצינטור על מנת לנסות לפתור את הבעיה.כמובן, שגם כאן, ישנן גישות ש"מדלגות" על הצינטור ומפנות ישירות להפריה חוץ-גופית.
    מציע שתפני לרופא מטפל ותדוני איתו על האפשרות ועל המלצותיו, בהתאם למימצאים הספציפיים בצילום הרחם שלך!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי שיהיה לי ילד?

חסוי
    21/06/2008

קראתי על נשים במצב שלי ולפי מה שהבנתי הסיכוי הוא קטן להכנס להריון
    יש אפשרות להכנס להריון במצבי גם בלי הפריה ועם בהפריה מה הסיכוי שזה יצליח בהפריה הראשונה לפי הרופאים הביוץ שלי בסדר גמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי שיהיה לי ילד?

פרופ' ראול אורביטו
    21/06/2008

הסיכוי להכנס להריון עם חצוצרות "סתומות" שואף לאפסץ
    במידה וניתן יהיה לפתוח אותם- סיכוייך להרות מתקרבים לנורמה.
    בנוכחות חצוצרות סתומות, הסיכויים להרות בהפריה חוץ-גופית בגיל צעיר מ-35 שנים, עומד סביב 30% למחזור טיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו