מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כאבים 10 ימים אחרי צילום רחם
לי05/11/2010עברתי צילום רחם לפני 10 ימים ומאז יש לי כל הזמן (בעוצמות משתנות) כאבים דמוי דקירות בבטן התחתונה.
למעט הפרשות קלות ביום הצילום לא דיממתי והצילום יצא תקין.
האם זה הגיוני שעדיין כואב לי או שעליי לגשת לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר צילום רחםפיצפיצ26/06/2008
שלום, ביום שלישי האחרון עשיתי אצלך צילום רחם אשר עבר בשלום (תודה רבה) מאז יש לי קצת הפרשות חומות, התכווצויות בבטן וכאבי בצד אחד של האגן האם זה תקין ? מתי זה יעבור ? שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש אותן תופעות
עינת26/06/2008גם אני עשיתי ביום שלישי אצל דר' טוגנרייך הבדעקה עצמה הייתה לא נעימה בכלל. אבל שיצאתי ממנו הכל היה בסדר . פתאום באותו יום בערב פתאום היו לי התכווציות בבטן עד כדי כך שלא יכולתי לזוז וגם לא הלכתי לעודה בגלל זה . כבר חלפו יומיים ועדיין כואבת לי הבטן . מעניין מתי זה יעבור. את חושבת שצריך לפנות לגינקולוג או שזה קורה לכולם ופשוט לחכות שזה יעבור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי
ענת22/06/2010צילום רחם אצל דר' שלומי כהן וזה עבר בצורה קלה ועימה, ניראה לי שהרגישות של הרופא בזמן הבדיקה מאוד חשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפשה
דיצה23/06/2010אז מה, את מציעה שאעבור את הבדיקה בשנית אצל שלומי כהן? זה יעביר את המיחושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' ראול אורביטו23/06/2010כאב בטן והפרשה חומה שכיחים לאחר צילום
אם מתגבר, לא פוחת, מופיע דמם אדום או חום- יש לפנות לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לאחר צילום רחם
שירן29/10/2010אני משתתפת בשירשור הזה,
עברתי צילום רחם ביום שלישי האחרון. שלא כמו עמיתתי לשירשור ירד לי המון דם(הכל יחסי) אבל הדימום/ הפרשות חומות אינן פוסקות זהו היום ה4!!!!!! האם זה נורמלי?
בהקשר להתכווצויות נראה לי שזה בסדר, אני לא יודעת מה איתך אבל אני היתי כל כך לחוצה שאין לי ספק שמשהו נתפס שם ועקב זה נוצר הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לאחר צילום רחם - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך29/10/2010הצטרפת 4 חודשים אחרי???
הפרשות חומות בד"כ ביטאוי לדימום ישן. יכול להמשך כ 10 ימים.
כאבים - אם נמשכים יש לפנות לרופא נשים ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' ראול אורביטו26/06/2008כפי שכבר תיארנו בעבר בפורום
כאבי בטן יתכנו לאחר צילום רחם, במיוחד אלה הדומים לכאבי וסת, לאור מילוי חלל הרחם בנוזל.
במידה והכאב מתגבר, מופיעות תופעות אחרות כמו דמם, בחילות, הקאות או, ובמיוחד חום! יש לפנות בדחיפות לבדיקה.
שימי לב לעוצמת ומיקום הכאב, במידה ויופיעו התופעות לעיל, הכאב מתפשט ולא נראה שפוחת, אזי עליך לגשת מיד לבדיקה
לגבי ההפרשות החומות, בד"כ מהוות עדות לדמם ישן. כלומר דמם קל שקרה תוך כדי הבדיקה ואת השרידים רואים למשך מספר ימים אח"כ.
אולם, כמו לגבי כאב הבטן, במידה והדמם הופך אדום, מתגבר בכמות של וסת או יותר, או מלווה בתופעות נוספות, פני בהקדם לבדיקת רופא הנשים המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לאחר צילום רחם
ד``ר דניאל טוגנדרייך27/06/2008
הפרשה חומה -ביטוי לדם "ישן" המופרש מהנרתיק יכול להמשך עד כשבוע מהבדיקה ואין לתופעה משמעות רפואית.
התכוצויות המדמות כאבי ווסת גם הן תופעת לוואי שכיחה הנגרמת ממילוי הרחם בנוזל בזמן הבדיקה.
כאבי אגן הנמשכים מעבר ליום הבדיקה מחייבים בדיקה אצל רופא נשים ע"מ לשלול מצבים רפואיים המחייבים טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות
פרופ' ראול אורביטו23/06/2010אמור לפחות עם ההתרחקות מהצילום- יכול להימשך מס' ימים
אם מתגבר, דמם אדום או הופעת חום- יש לפנות למיון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/10/2010שכיח, אמור לחלוף ולפחות בעוצמה ככל שמתרחקים מהצילום
אם נותר, מתגבר , מופיע דמם אדום או חום- יש לפנות למוקד לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר דניאל
אלעד25/12/2013תודה רבה לך על יחס אישי ודאגה אפילו שאלו היו 15 דקות אני מקבלת כאבים יותר חזק מכולם
תודה רבה שדאגת והתקשרת ישירות לאחיות שיגיעו לטפל בי באותו הרגע
בהערכה רבה תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)