מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינתור חצוצורות או הפריה?? דחוף!!TOOTI29/06/2008
שלום, אני בת 30 אמא לילד בן 10. (מבן זוג קודם) בעלי הנוכחי נבדק ואובחן ע"י אורולוג כתקין לחלוטין. הגניקולוגית שלי שלחה אותי לצילום רחם שם איבחנו אצלי סתימה פרוקסימלית דו צדדית שלא נפתחה במהלך הצילום. הצילום עצמו גרם לי לכאבי תופת ודימום. הרופא שביצע את הבדיקה אמר שיש לי כרגע 2 אופציות 1.לנסות לצנתר לפחות חצוצרה אחת. הוא גם ציין שלא בטוח שזה יהיה אפשרי ושהכאב הוא כמו בצילום הרחם. ו2. הפריה חוץ גופית. שכחתי לציין שיש לי מחזור סדיר ושאני יודעת בודאות שאני מבייצת. (אני בד"כ סובלת בביוץ מכאבים חזקים.) והבנתי שיש לי סיכויי הצלחה טובים כבר בהפריה ראשונה. מבולבלת... מה לעשות? הצינתור מפחיד אותי ממש!!!!!! מצד שני..??? ממש לא יודעת מה לחשוב אשמח לשמוע עצתכם צינתור או הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
חסוי30/06/2008גם לי יש חצוצרות סתומות ושאלתי הרבה בנות עם ניסיון וכולם אמרו לי שעדיף לנסות וללכת על צינתור ב14 יש לי צינתור אני יעדכן אותך וקצת אופטימיות- אחת סיפרה לי שהיא עברה צינתור והוא הצליח גם החשק המיני גבר היום היא בחודש שלישי ואצל אחת זה לא הצליח. בהפריה השניה היא הצליחה היא בחודש שני מקווה שעזרתי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תודה...
tooti28/09/2008היי חסוי ותודה על ההצעה, לדאבוני אני רק עכשיו ראיתי אותה. ולפי מה שהבנתי את כבר עשית את הצינטור.... אז מה את יכולה לחדש לי???? בבקשה תשובה מהירה אני ממש משתגעת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור או הפריה
פרופ' ראול אורביטו03/07/2008כפי שכבר פירטנו בפורום בעבר, האינדיקציה העיקרית לצינטור חצוצרות היא חסימה קריבנית דו-צדדית של החצוצרות.
כאשר נצפית חסימה כזו בצילום- יש מקום להפנות לצינטור על מנת לנסות לפתור את הבעיה.
כמובן, שישנן גישות ש"מדלגות" על הצינטור ומפנות ישירות להפריה חוץ-גופית.
אינני יודע באיזו שיטה ביצעת את הצילום, אם נעשה עם בלון, אזי הצינטור קצת יותר כואב,
ואם נעשה ב"שיטה הישנה", אז כנראה פחות.
מציע שתפני לרופא מטפל, שיפנה אותך לרופא המצנטר בקופ"ח שלך, ואז תדונו ותוכלי לקבל החלטה לגבי המשך הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור חצוצורות או הפריה??
פרופ' ראול אורביטו01/10/2008אכן שתי האופציות קיימות ורלבנטיות
אינני יודע היכן ובאיזו שיטה ביצעו את הצינטור, אולם לאור גילך (הצעיר) וההיסטוריה הפריונית, נראה לי שכדאי להתעקש על צינטור, כיוון שבמידה ויצליח אזי סיכוייך להרות באופן טבעי הינם טובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)