עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    בר
    20/07/2008

לפני שנתיים עברתי צילום רחם ומצאו ששני חצוצרות חסומות , השאלה שלי היא לפני הצילום עברתי הפלה טבעית בחודש שני וגרידה . ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס להריון בשל חצוצרות חסומות . עברתי ניתוח לפרסקופיה והצליחו לפתוח , ואז נכנסתי להריון פעמיים ושוב היה לי פעמיים הריון כימי . ועכשיו אני מנסה תקופה ארוכה להכנס להריון ולא הולך בטבעי , אז פניתי לרופא פוריות והוא עשה לי הזרעה ראשונה אחרי תקופה של זריקות מנוגון ואובריטל שגם היא נכשלה , יש לי הרגשה ששוב יש לי חצוצרות חסומות בשל ההריונות הכימיים וההפלות אולי נחסם שוב . השאלה שלי האם יכול להיות ששוב יש לי חסימה בשל העובדה שאני לא יכולה להכינס להריון ? ומה אפשר לעשות ? כול מה שאני עושה להשגת הריון לא מצליח לי ... בבקשה תענו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• צילום רחם חוזר

פרופ' ראול אורביטו
    21/07/2008

לאור הזמן שחלף, הלפרוסקופיה ו-2 הריונות נוספים- ייתכן ויש מקום לצילום רחם נוסף לפני המשך טיפול בזריקות- הזרעות
    אנא התייעצי עם רופאך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו