לטוגנדרייך-בעיה שנמשכת מהלידה השניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטוגנדרייך-בעיה שנמשכת מהלידה השניה
    מלי נ.
    29/08/2008

שלום דר' טוגנדרייך. יש לי בעיה שנמשכת מהלידה השניה. הפרשות חומות בהירות ולעיתים ורודות, כשבוע לפני הווסת ובשבוע שאחרי הווסת. כלומר יוצא מצב שאני נקייה לגמרי כשבוע בלבד מתוך חודש. יש לי עבר של חיידק HPV. לכן, הרופא שלי, דר' בן חור, ביצע לי בדיקת פאפ-יצאה תקינה. ביצעתי בדיקת 24 זנים של HPV, גם היא יצאה תקינה. צוואר הרחם נקי ותקין. הגלולות בהן אני משתמשת הן מיקרוגינון. רירית הרחם שלי דקה- 3.4. הרופא שלי טוען שאלו הגלולות שהכי מתאימות לי, אך לדעתי הבעיה היא הורמונלית. אך לא ביצעתי בדיקות הורמונים. הרופא לא ראה צורך. יש לי גם כאבים ברחם בכל פעם שההפרשות מתחילות. הוא בדק אותי ואמר שהרחם תקין, וההפרשות לא נוראיות ואפשר לקיים כך יחסים. זה לא נראה לי הגיוני. לא מקיימים יחסים כשההפרשה אינה נקייה. טופלתי אצלך כבר בעבר, לפני 5 שנים (דרך דודה שלי-גב' בוני). נתת לי אבחנה מדוייקת ועברתי לדר' לוריא בהמלצתך להמשך טיפול. אך מאחר ואינך בכללית יותר, איני יודעת איך להשיגך. אני נואשת, אין רופא באזור שלי שיודע מה הבעיה שלי. אני מבקשת את תשובתך ואם אפשר לראות אותך לבדיקה זה יהיה מעולה. אנא חזור אלי בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה ופתרונה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    29/08/2008

דר' בן חור מוכר לי אישית כרופא בעל שיעור קומה ידע ומקצועיות. דעתו מאד נחשבת בעיני.
    הפורום בו פנית עוסק בחצוצרות חסומות,צנתור חצוצרות וצילום רחם הקשורים לתחום הפריון.
    איני מסכים שהפורום ישמש אמצעי תקשור ויעוץ בנושאים החורגים מעיניינו.

בכבוד רב,
    דר' דניאל טוגנדרייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לטוגנדרייך

מלי נ.
    30/08/2008

אני מתנצלת. לא שמתי לב לזה. אכפת לך אם אצלצל אליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 035713488

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    30/08/2008

בשעות עבודת המרפאה (א,ג,ה, אחה"צ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו