טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
היום עברתי צילום רחם והרופא אמרה לי שיש סתימה מסויימת בחצוצרה הימנית לא הבנתי כל כך מה היא אומרת אבל מה שהבנתי בסוף , שהיא פתחה את הסתימות.
השאלות שלי:
1 - האם סתימה זו יכולה להשפיע על בלתי הצלחה להרות?
2 - האם יש לבצע צנטור במצבי או שלא צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדבריך אני מבין שה"חסימה" נפתחה בצילום רחם רגיל ולא צינטור. אם כך, כנראה שאין בעיה- כיוון שעם העלאת הלחץ של הנוזל ברחם- הופיע מעבר בחצוצרה. מה שמעיד על התכווצות ריגעית של שריר החצוצרה שנפתח או פקק רירי שנשטף במהלך צילום. אם בסיום הצילום החצוצרות עם מעבר ופיזור תקין- הווה אומר החצוצרות תקינות ואין צורך בצינטור בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר