ניתוח לפרסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לפרסקופיה
    חסויה
    11/09/2008

שלום, לצערי נמצא שהחצוצרות שלי סתומות. הרופא הציע לי שתי אופציות-1. ניתוח לפרסקופיה 2. הפרייה חוץ גופית. שאלתי היא האם בניתוח לפרסקופיה במידה ובמהלך הניתוח מבחינים שאכן החצוצרות חסומות כפי שנראה בצילום רחם- מה הסיכוי לפתוח את החצוצרות במהלך הניתוח הנ"ל? מה סיכויי ההצלחה? שאלה נוספת, קראתי שמישהי כתבה שהיא עברה את הניתוח הזה והצליחו לפתוח לה את החצוצרות ולכן גם החשק המיני שלה חזר. האם יש קשר בין חצוצרות סתומות לחשק מיני של האישה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לפרסקופיה

הוספת תגובה

• לפרוסקופיה

פרופ' ראול אורביטו
    12/09/2008

2 האופציות שהוצעו לך הינם רלבנטיות, ורצוי שתדוני עם רופאך על היתרונות והחסרונות של כל אחת מהם, בהתאם למימצאים בצילום.
    לגבי קשר בין חשק מיני ולפרוסקופיה- הקשר אינו מוכר לי, מציע שתבררי באתר העוסק בסקסולוגיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסויה
    12/09/2008

אשמח אם תתייחס רק לנושא הסיכוי לפתיחת החצוצרות באצעות הניתוח לפי הידע שבידך תודה, ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה

פרופ' ראול אורביטו
    12/09/2008

ישנן חסימות שניתנות לפתיחה בלפרוסקופיה
    מדובר בעיקר על חסימות רחיקניות ולא קריבניות (אז הפתיחה בד"כ בצינטור חצוצרות)
    כפי שציינתי קודם, אכן רצוי שתפני לרופא נשים מטפל, ותדוני איתו על היתרונות הוחסרונות של האופציות הטיפוליות הקיימות בהתייחס למימצאים בצילום הרחם- שלך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו