התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    ד
    14/09/2008

שלום רב, בת 40, לפני שנה וחצי הריון ספונטני, לפני חצי שנה הריון מחוץ לרחם לאחר שבאותו חודש בוצע צילום רחם שהראה שהכול תקין. בעקבות זה הוצאה חצוצרה ימין.חצוצרה שמאל נצפתה בניתוח כתקינה(אני משערת שזו הסתכלות חיצונית) לאחרי ההחלמה היסטוסקופיה אבחנתית הרחם תקין ופתח חצוצרה שמאל פתוח. פרופיל הורמונלי וביוץ תקין, זרע תקין, מחזור סדיר... ובכול זאת כבר 4 נסיונות ולא הולך שלושה מתוכם ע"י איקקלומין וזריקות שאלתי היא, האם לאור כל הבדיקות שעברתי יש מקום לצילום רחם נוסף?אני חוששת כי מיד אחרי הצילום נכנסתי להריון מחוץ לרחם,למרות שהסבירו לי שאין קשר. האם כל הבדיקות לא מספיקות?,הרופא המטפל טוען שזה מספק אך אני מוטרדת למה פתאום לא הולך לי. האם ניתן לעשות צילום רחם כשמזריקים הורמונים או שעדיף באותו חודש לעשות מחזור טבעי? ושאלה אחרונה בהחלט באיזה יום ד"ר טוגנרייך מקבל לצילום במכבי השלום? הצילום הקודם היה אצלו והייתי מאוד מרוצה תודה על ההתיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• צילום חוזר

פרופ' ראול אורביטו
    17/09/2008

עפ"י דבריך, לא נראה לי שצילום רחם נוסף יקדם אותך למטרה(צילום קודם תקין ולפרוסקופיה אח"כ תקינה)
    עליך להתקדם בטיפולי פוריות עפ"י מיטב הבנתו ונסיונו של רופאך המטפל- ויתכן שיש מקום לקצר את השלבים לקראת הפריה חוץ-גופית לאור גילך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו