צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    לימור
    23/09/2008

שלום רב, השאלה מופנית לד"ר טוגנרייך. עברתי אצלך צילום רחם בשבוע שעבר , הממצאים : מילוי לא הומגני של חלל הרחם , פגם מילוי בגוף הרחם . סקטוסלפינגס דו"צ ללא מעבר ללא פיזור . הדגמה של הממצא משמאל הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה . הייתי אצל הרופאה שלי , אז דבר ראשון צריכה לעבור היסטרו' כדי לבדוק את הרחם . לטענתה ,לאחר מכן אין טעם לעבור צינטור השחלות , מאחר וזה בוצע בצילום הרחם ללא הצלחה . המליצה לעבור 2/3 טיפוליי הפרייה , ואם לא ייקלט לעבור כריתת חצוצרות . מה דעתך? האם לא כדאי לנסות שוב צינטור של הרחם ? כריתת חצוצרות קצת מדאיגה אותי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• סליחה - עידכון

לימור
    23/09/2008

האם כדאי לעבור צינטור של החצוצרות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    27/09/2008

במקרה של סקטוסלפינגס דו-צדדי, התשובה הינה לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימצא תוך ריחמי +סקטוסלפינגס דו-צדד

פרופ' ראול אורביטו
    27/09/2008

תשובת רופאתך ושיקוליה מוצדקים
    אין מקום לצינטור- חסימתך הינה רחיקנית וצינטור פותח רק חסימות קריבניות.
    לגבי כריתת חצוצרות, אכן בארץ מקובל לבצע אחרי מספר נסיונות IVF, כשהמספר- נתון לדיון. לידיעתך- יש מקומות בעולם שהניתוח מבוצע אפילו לפני ניסיונות ה- IVF
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו