מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשירן08/11/2008
שלום ד"ר דניאל טוגנדרייך ברצוני להתייעץ איתך על הבדיקה של צילום רחם הרופא נשים הפנה אותי לעשות צילום רחם כי אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר שנה ולא מצליחים רציתי לשאול אותך על הבדיקה הזאתי האם חובה לעבור את הבדיקה בשביל שהרופא יתחיל בטיפולים? מה קורה אם יש אישה שהיא רגישה מאוד באזור הזה ושאפילו בדיקת אולטרסאונד כואבת לה אם יש תחליף אחר לבדיקה כזאתי? ומה אחוזי הסיכון של הבדיקה. במידה ואני אצטרך בלית ברירה לעבור את הבדיקה הבנתי שאתה ד"ר בקופת חולים מכבי ואני בכללית רציתי לשאול אם אתה מקבל גם באופן פרטי ואיך אפשר להגיע אליך. ועוד שאלה קטנה האם אפשר לעשות את הבדיקה עם הרדמה כלשהי כי יש לי נטיה להתעלפויות. תודה רבה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו10/11/2008צילום רחם מהוה חלק מבירור אי פוריות ומבוצע לפני או במהלך הטיפולים, בתלות בשיקול דעתו של הרופא המטפל.
אכן הבדיקה יכולה להיות לא נעימה. אלטרנטיבה הינה ביצוע היסטרוסקופיה משולבת עם צינטור חצוצרות (בהרדמה)- למיטב ידיעתי מבצע בתה"ש.
לגבי התקשרות עם דר' טוגנדרייך לביצוע צילום- אנא פני למספר הטלפון שלו כפי שמופיע בפורום.
מרפאת דר' טוגנדרייך: רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם באילחוש
ד``ר דניאל טוגנדרייך10/11/2008שירן שלום רב
צילום רחם אינו "תנאי" לטיפול כלשהו. צילום הרחם הוא כלי אבחנתי. בזמן שרופא הפריון מברר את הסיבה בגללה זוג מתקשה להתעבר עליו לקחת בחשבון "חסימה חצוצרתית" כאפשרות לא נדירה.הבדיקה היעילה והזמינה לקביעת תקינות המעבר בחצוצרות היא צילום רחם.
מקובל שלפני טיפולים "קשים" או "יקרים" כמו השראת ביוץ באמצעות הזרקת תרופות (FSH )- מוודאים שאמנם החצוצרות פתוחות. ואם לא מייד לפני הטיפול אז לפחות אחרי שניסיון טיפולי אחד או שניים לא צלחו.
אני מבצע צילומי רחם בקופת חולים כללית בימי ג בהרצל 34 ר"ג בשעות הבוקר. ניתן לקבוע ב "כוכבית 2700"
מקרים מאד חריגים ונדירים ניתן לבצע בהרדמה כללית רק לאחר אישור מראש. זה נעשה בביתחולים ויש לתאם איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)