מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסטרוסקופיהגלגל09/11/2008
הרופא שלי שלח אותי להסטרטסקופיה בעקבות שינויים במחזור-משך הזמן בין המחזורים התקצר והמחזור מתחיל ביומיים טיפטופים ואח"כ מס' ימים של מחזור עם דימום חזק ושוב מס' ימים של דימומים קלים-טפטופיםסה"כ כ8-9 ימי דימום.המחזור החודש התחיל בשבת לפני 9 ימים מלווה בכאבי בטן וגב ובמהלך היום יש לי דימום בצבע שחור מעט שהפסיק ואח"כ שוב טפטוף בצבע דם.אני מקווה שיסתיים לי הערב. הרופא אמר לי שאת ההסטרוסקופיה מתבצעת באסותא באשקלון ע"י ד"ר טונגרייך וע"י סיב של 8 מ"מ ובהרדמה מלאה. אני מאוד פוחדת מההרדמה. הרופא אמר לי שעדיף בסיב של 8 מ"מ מאשר סיב של 3-4 מ"מ. אשמח לקבל תשובות אני מאוד פוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי הסיב
ד``ר דניאל טוגנדרייך09/11/2008
קוטר ההיסטרוסקופ האבחנתי מאפשר בד"כ ביצוע הבדיקה בלי הרדמה כללית.
הבעיה שאם מוצאים ממצא המצריך הרחבת הפעולה יש צורך בהרדמה כללית.
אני מציע לך לבוא מוכנה להרדמה כללית (צום ובדיקות) - אם במהלך הבדיקה תרגישי
שאת זקוקה להרדמה ניתן יהיה להרדימך. אם תבחרי לעבור הפעולה ללא הרדמה- לא נרדימך.
בכל מקרה את קובעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל10/11/2008תודה על תשובתך. איזה בדיקות צריך לעשות? ובאיזה יום של המחזור כדאי לעשות זאת? אני עשיתי צילום רחם אצלך.האם הסטטרוסקופיה היא באותנ מידה לא נעימה? והאם אפשר לעשות הרדמה מקומית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך סליחה
סיגל10/11/2008אז מתוך תשובתך עולה שישנם סיבים בקוטר שונה ומתחילים עם הדק יותר? כי על פי תשובתו של הרופא שלי אני מבינה שהבדיקה באשקלון נעשית עם 8 מ"מ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטר ההיסטרוסקופ
ד``ר דניאל טוגנדרייך10/11/20085 מ"מ קוטרו של ההיסטרוסקופ האבחנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ' ראול אורביטו10/11/2008ספירת דם ואלקטרוליטים
היסטרוסקופיה מבוצעת לאחר וסת- כשנקיה (ואסור לקיים יחסים עד הבדיקה)
אי הנעימות דומה לצילום רחם, יש מקומות שמבצעים הרדמה מקומית- כדאי שתוודאי עם המבצע
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)