שאילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה
    ציפי
    12/11/2008

יש לי שאילה האם בבדיקת צילום רחם במידה והחצוצרות סתומות אז בבדיקה זה פותח אותם? החומר או שיש בדיקה מיוחדת לפתיחת חצוצרות ?אני ממש בלחץ אני צריכה לעבור בדירה שבוע הבא ממש פוחדת אני מנסה להיקלט שנה כבר אני אחרי ניתוח קיסרי ואחרי שתי הזרעות שלא הלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

• "סתימה" בחצוצרות

פרופ' ראול אורביטו
    12/11/2008

לעיתים עצם הזרקת חומר הניגוד בצילום והעלאת הלחץ בתוך הרחם- מאפשרת "פתיחה" של החצוצרות. במידה ועדין קיימת חסימה קריבנית, יש אפשרות באותו מעמד (במידה וקיים הציוד המתאים ובהתאם למיומנות המבצע) לבצע צינטור חצוצרות בניסיון לפתוח את ה"סתימה"
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

ציפי
    12/11/2008

מניתוח קיסרי האם צריכות להיות תופעות לרחם או לחצוצרות עד כדאי כך שאני מנסה שנה ולא מצליחה להיקלט אני במתח כבר לא יודעת מה לחשוב שבוע הבא יש לי את הצילום רחם האם זה כואב?והאם זה בהרדמה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

פרופ' ראול אורביטו
    12/11/2008

ברוב המקרים לא, אולם למען הסר ספק- את נדרשת לצילום
    קיימת אי נוחות בצילום- הכאב אינדבידואלי. נין לקחת כדור או נר, נגד כאבים לפני.
    הצילום הוא ללא הרדמה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו