מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאילהציפי12/11/2008
יש לי שאילה האם בבדיקת צילום רחם במידה והחצוצרות סתומות אז בבדיקה זה פותח אותם? החומר או שיש בדיקה מיוחדת לפתיחת חצוצרות ?אני ממש בלחץ אני צריכה לעבור בדירה שבוע הבא ממש פוחדת אני מנסה להיקלט שנה כבר אני אחרי ניתוח קיסרי ואחרי שתי הזרעות שלא הלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "סתימה" בחצוצרות
פרופ' ראול אורביטו12/11/2008לעיתים עצם הזרקת חומר הניגוד בצילום והעלאת הלחץ בתוך הרחם- מאפשרת "פתיחה" של החצוצרות. במידה ועדין קיימת חסימה קריבנית, יש אפשרות באותו מעמד (במידה וקיים הציוד המתאים ובהתאם למיומנות המבצע) לבצע צינטור חצוצרות בניסיון לפתוח את ה"סתימה"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
ציפי12/11/2008מניתוח קיסרי האם צריכות להיות תופעות לרחם או לחצוצרות עד כדאי כך שאני מנסה שנה ולא מצליחה להיקלט אני במתח כבר לא יודעת מה לחשוב שבוע הבא יש לי את הצילום רחם האם זה כואב?והאם זה בהרדמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
פרופ' ראול אורביטו12/11/2008ברוב המקרים לא, אולם למען הסר ספק- את נדרשת לצילום
קיימת אי נוחות בצילום- הכאב אינדבידואלי. נין לקחת כדור או נר, נגד כאבים לפני.
הצילום הוא ללא הרדמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)