מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבעדן29/11/2008
אני בת 25 כבר 8 חודשים מנסה להרות עשיתי צילום חצוצרות ורחם. ובתשובה יצאה שחצוצרה אחת חסומה (ביגלל שהיה לי פעמיים pid) דיברתי עם הרופה הוא הימליץ לי לבצע לפרוסקופיה היסטרוסקופיה.בשביל לראות מה המצב החצוצרות,ואם צריך טיפול אז נטפל אבל גם אמר שאחרי הניתוח לא בטוח שזה היפתח.ושגם אם הייה הריון אז רוב הסיכויים שהוא הייה מחוץ לרחם. ומזה אני נורא לחוצה וחוששת שאני בחיים לא אוכל להרות.עכשיו השאלה שלי היא כזאת האים כדי לי לבצע את הניתוח הזה והאים יש אפשרות שזה היפתח? או שאני יכולה להרות רגיל גם עם חצוצרה אחת?או שאין לי סיכוי להרות בדרך הטיבעית?תענו לי בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה
פרופ' ראול אורביטו29/11/2008בנוכחות חצוצרה חסומה יתכנו מס' אפשרויות טיפולויות\ להרות:
1) אם החסימה קריבנית- ניתן לנסות לפתוח את החסימה ע"י צינטור חצוצרות
2) אם החסימה רחיקנית- יש מס' אפשרויות
א)ניתוח כפי שרופאך המליץ- גם יכול לאבחן כולל בעיות תוך בטניות נוספות ולעיתים לטפל
ב)במידה והצד השני פתוח- להתעלם ולהמשיך בטיפולי פוריות (השראת ביוץ עם\ללא הזרעה או הפריה חוץ-גופית)
לגבי סיכוייך להרות טבעי- אם הזרע תקין, ישנה אפשרות כזאת אם כי בסיכויים נמוכים מאשר המצב הנורמלי.
מציע שתפני לרופא מטפל שמכיר היטב את בעיתך ותדוני איתו על הנושא והאופציות הטיפוליות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)