מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתימה בחצוצרהסיון05/12/2008
שלום , רציתי לדעת ממה נגרם סתימה בחצוצרה ? יש לציין שבצילום רחם הייתה סתימה והיא נפתחה. בתודה מראש סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה
פרופ' ראול אורביטו05/12/2008סתימה שנפתחה נובעת בד"כ מאחת מ- סיבות:
התכווצות שריר החצוצרה, שעבר הרפיה
או, פקק רירי שנשטף עם העלאת הלחץ התוך-ריחמי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה בחצוצורות
ים17/12/2008היום ביצעתי צילום רחם ונאמר לי שיש לי סתימה בחצוצרות ונאמר לי שאצטרך צינטור, יש לי כמה שאלות : האם יכול להיות בעיקבות צילום הרחם השתחררה לי הסתימה בחצוצרות ואם כן האם רואים זאת במיידי בזמן הצילום, האם זה אומר שאין לי סיכוי להרות עד שאבצע צנטור האם הצינטור חייב להתבצע אחרי מחזור או שאפשר לעשות את זה במהלך החודש? האם זה יכול להיות קשור לאיחורים שלי במחזור? מה גורם לסתימה בחצוצרות? האם מישהו יודע עם התהליך כואב. מצטערת על כל כך הרבה שאלות מודאגת ומאוד רוצה להיות בהריון.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
ים17/12/2008רציתי לדעת אם אני אחרי יום מחזור האם אפשר לבצע צינטור בשבוע הבא זה אומר עוד 7 ימים ללא קיום יחסי מין האם זה אפשרי או דשאני חייבת להמתין לחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ל יום אחרי מחזור
ים17/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתים עשרה יום אחרי מחזור
ים17/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזמון
פרופ' ראול אורביטו17/12/2008אם טרם קיימת יחסים- אז תיאורטית ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה
פרופ' ראול אורביטו17/12/2008אם הסתימה היתה משתחררת זה היה מודגם בצילום
אם הסתימה אמיתית- ולא נובעת למשל מהתכווצות שריר מקומית, אזי לא תתכן פגישה בין זרע לביצית ולכן גם לא הריון (באופן טבעי)
הצינטור מתבצע אחרי מחזור (ממש כמו-תיזמון של צילום רחם)- דפדפי בפורום ותמצאי פירוט לגבי תיזמון צילום\צינטור ועוד
הסתימה, קרוב לודאי שלא קשורה לאיחורים במחזור
לגבי סיבות- ראי תשובתי לשאלתך הקודמת
התהליך כואב כמו- צילום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)