צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    שרית
    14/12/2008

בוקר טוב, ביצעתי בתאריך 09/12/08 בדיקת צילום רחם ( בעקבות ניסיין לא מוצלח להרות) ביום ה9 של המחזור כאשר נמצאה תקינה . רציתי לדעת האם אני יכולה לקיים יחסים ביום 14 (ביוץ) לצורך הריון. והאם יש סיכונים ? אודה לתשובתך שרית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• יחסי מין לאחר צילום

פרופ' ראול אורביטו
    14/12/2008

ראי תשובתו של דר' טוגנדרייך לאלמה ב- 25 למאי
    מעיקריה".. אם הבדיקה בוצעה בטרם הביוץ אין מניעה ולנסות להתעבר בסמוך ואחרי הצילום.."
    .כלומר- אם לא קיימת יחסים לפני הבדיקה וההריון נובע מיחסי מין שחלו אחרי הבדיקה- אזי לא אמורה להיות בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרית
    15/12/2008

הרופא שלי אמר כי אסור לקיים יחסים שבועיים אחרי הבדיקה עקב סיכון של הריון מחוץ לרחם האם קיימת אפשרות זאת ? תודה מראש שרית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה - שאלה נוספת

שרית
    14/12/2008

האם קיימת אפשרות להריון מחוץ לרחם .? כי לדברי הרופא שמטפל בי אסור לקיים יחסים במשך שבועיים אחרי הבדיקה (צילום רחם) ואני כבר שומרת נידה שזה מלא זמן . שרית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם

פרופ' ראול אורביטו
    15/12/2008

לא ידוע לי על קשר\מימצא הקושר צילום רחם כסיבה להריון מחוץ לרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו