צינטור חצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינטור חצוצרות
    ים
    04/01/2009

שלום רב, ביצעתי לפני כחודש צילום רחם ונאמר לי שיש לי סתימה בחצוצרות בשני הצדדים, רציתי לברר כמה פרטים האם הצינטור נעשה בהרדמה חלקית? הטם יש סיכון לחצוצרות בזמן הצינטור ? האם זה מלווה בכאבים או שזה אינדבדואלי לכל אחד? לרקע כללי אני מנסה כבר 10 חודשים להיכנס להריון אחרי הפלה בשבוע8 ולידה בשבוע 40 שנגמרה ללא דופק עוברי האם אפשר להרות מיד אחרי הצינטור והאם הסיכוים אמורים להיות טובים יותר. שאלה נוספת עקב המצב הביטחוני אני שייכת לבה"ח ברזילאי האם אוכל להגיע לצינטור באזור המרכז עם ההפניה שיש לי לבה"ח ברזילאי??אודה מראש לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינטור חצוצרות

הוספת תגובה

• חסימה בחצוצרות

פרופ' ראול אורביטו
    05/01/2009

צינטור יכול להתבצע בהרדמה מקומית
    צנתור חצוצרות היא פרוצדורה "הכוללת" בתוכה צילום רחם רגיל +תוספת - הצנתור.
    לכן כל סיבוכי צילום הרחם יתכנו גם בצנתור (תגובות אלרגיות לחומרי הניגוד,התלקחות זיהום אגני,התנקבות הרחם ) רב הסיבוכים נדירים למדי. בצנתור בנוסף לצילום הרגיל מכניסים צנתר לפתח החצוצרה וזה מוסיף את הסיכון להתנקבות החצוצרה(נדיר ביותר) בנוסף לסיבוכים שהוזכרו.
    הכאבים- אינדיבידואלי
    לגבי אפשרויות אלטרנטיביות לביצוע- אנא פני לקופ"ח המבטחת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו