מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינטור חצוצרותים04/01/2009
שלום רב, ביצעתי לפני כחודש צילום רחם ונאמר לי שיש לי סתימה בחצוצרות בשני הצדדים, רציתי לברר כמה פרטים האם הצינטור נעשה בהרדמה חלקית? הטם יש סיכון לחצוצרות בזמן הצינטור ? האם זה מלווה בכאבים או שזה אינדבדואלי לכל אחד? לרקע כללי אני מנסה כבר 10 חודשים להיכנס להריון אחרי הפלה בשבוע8 ולידה בשבוע 40 שנגמרה ללא דופק עוברי האם אפשר להרות מיד אחרי הצינטור והאם הסיכוים אמורים להיות טובים יותר. שאלה נוספת עקב המצב הביטחוני אני שייכת לבה"ח ברזילאי האם אוכל להגיע לצינטור באזור המרכז עם ההפניה שיש לי לבה"ח ברזילאי??אודה מראש לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה בחצוצרות
פרופ' ראול אורביטו05/01/2009צינטור יכול להתבצע בהרדמה מקומית
צנתור חצוצרות היא פרוצדורה "הכוללת" בתוכה צילום רחם רגיל +תוספת - הצנתור.
לכן כל סיבוכי צילום הרחם יתכנו גם בצנתור (תגובות אלרגיות לחומרי הניגוד,התלקחות זיהום אגני,התנקבות הרחם ) רב הסיבוכים נדירים למדי. בצנתור בנוסף לצילום הרגיל מכניסים צנתר לפתח החצוצרה וזה מוסיף את הסיכון להתנקבות החצוצרה(נדיר ביותר) בנוסף לסיבוכים שהוזכרו.
הכאבים- אינדיבידואלי
לגבי אפשרויות אלטרנטיביות לביצוע- אנא פני לקופ"ח המבטחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)