מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםשמחה19/01/2009
דר נכבד אני נשואה 7 שנים בת 37 +1 ( מהריון ספונטני) נשלחתי לצילום רחם, אחרי 4 הזרעות, בגלל בעיית זרע ונסיון של 4 שנים. בצילום רחם הופתענו ממצאים חריגים נמצא ש: גודל וצורת חלל הרחם בגדר הנורמה הודגמו חצוצרות תקינות נראה מעבר חומר ניגוד דרך חצוצרה ימנית אך ללא התפשטות תקינה בחלל האגן. לא נצפה מעבר של חומר נגודי דרך הצוצרה שמאלית. הודגמה הרחבה סקולרית של חלקה דיסטלי סוכם : בבדיקה זו נמצאו ממצאים חריגים המחייבים התייחסות רפואית נוספת. שאולתי הן: 1. איך כותבים בממצאים שחצוצרות תקינות, אבל ממשיכים שמעבר החומר לא היה תקין? 1.האם אתה ממליץ שאני אמשיך עם הIVF בלי לעשות ניתוח להרקחת החצוצרה? או הרחקת החצוצרה הסתומה מעלה את הסיכויים ב IVF? ואיך? 2. הרופא אומר אם מרחיקים את החצוצרה הסתומה זה מעלה הסיכוי להריון ספונטני .. אינני מבינה איך זה מעלה את הסיכוי - מה ההבדל בין החצוצרה סתומה או איננה, מה יותר טוב? 3. הרופא לא הזכיר נושא צינתור חצוצרה? האם זה רלוונטי במקרה שלי? 4. האם יש טעם לנסות טבעי אם אחליט לעשות ניתוח להרחקת החצוצרה, לפי הניתונים שלי - גיל 37ובדיקות זרע של בעלי ( סטולר - 6.07 -2.4 מל , 32% תנ ברגר - 12.05 - 2.6 מל' , 24 מליון , 12% תנ' , 84% פת' .????? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' ראול אורביטו19/01/20091.המעבר בחצוצרה תקין- אך הפיזור באגן לא- כלומר מעיד באופן עקיף על הדבקויות סביב החצוצרה
2. בארץ מקובל IVF תחילה, ובמידה ואין הריון לאחר 2-3 מחזורים- ניתוח (כל זאת בידיעה שהסיכוי להריון ב- IVF בנוכחות נוזל בחצוצרה סתומה הינו מופחת)
3. הרחקת חצוצרה סתומה ותיקון הידבקויות , אם קיימות, סביב חצוצרה שניה- עשויות לשפר את הסיכויים להריון ספונטני, אם כי להערכתי הינם נמוכים יותר מהסיכויים ב- IVF
4. צינטור- לא רלבנטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
שמחה19/01/2009תודה על התשובה המהירה.. מה עם הגיל שלי ובעיית הזרע אצל בעלי שהזכרתי בשאלה 4 : " האם יש טעם לנסות טבעי אם אחליט לעשות ניתוח להרחקת החצוצרה או ניסיון של IVF לפני הרחקת החצוצרה, לפי הניתונים שלי - גיל 37 ובדיקות זרע של בעלי ( סטולר - 6.07 -2.4 מל , 32% תנ ברגר - 12.05 - 2.6 מל' , 24 מליון , 12% תנ' , 84% פת' .????? " אני לא רוצה לבזבז יותר זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' ראול אורביטו19/01/2009להערכתי, IVF
אולם- את החלטה את אמורה לקבל לאחר דיון עם רופאך המטפל (שמכיר אותך היטב!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמחה19/01/2009יש לי רופא מצוין שגם הוא בעד חוות דעת נוספת מרופא מצויין אחר.. שיהיה לך יום נהדר.. תודה רבה.. זה מאוד עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)