פוליפ בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ בצוואר הרחם
    חן
    19/01/2009

שלום, אשמח לקבל תשובה מהירה אתמול גילו לי במעקב זקיקים כי יש החזר סולידי בגודל של 6*15 מ"מ - ככל הנראה פוליפ, הבנתי שצריך לעשות היסטרוסקופיה ואם צריך אז גם כריתה של הפוליפ , אני בת 32 עדיין בלי ילדים - מנסה חהרות כעשרה חודשים, האם ההיסטרוסקופיה עלולה לפגום ביכולתי להרות בעתיד? האם יש אלטרנטיבות אחרות להיסטרוסקופיה ניתוחית?כמה נפוץ הניתוח הזה? תודה, מודאגת...:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• פוליפ

פרופ' ראול אורביטו
    19/01/2009

הפוליפ כנראה ברחם ולא בצואר
    הטיפול הינו היסטרוסקופיה- שגם מאבחנת וגם מטפלת
    פעולה מאוד שכיחה עם סיבוכים יחסית מועטים\ נדירים בידיים מיומנות
    הפעולה אמורה לשפר ולא לפגום ביכולתך הפיריונית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ בתעלת צוואר הרחם

חן
    19/01/2009

תודה, בסיכום הבדיקה כתוב במפורש - בתעלת צוואר הרחם נצפה החזר סולידי בגודל 6*15 היכול להתאים לפוליפ, מה שמוזר הוא שאני כבר 3 חודשים ברציפות נמצאת במעקב זקיקים - למה רק עכשיו ראו החזר סולידי לא כל כך קטן? הרי במשך 3 חודשים אני עוברת אולטרסאונד וגינלי, יכול להיות שזה לא פוליפ? מה הסבירויות? האם יעשו לי בדיקה וגינלית שוב לפני שיעשו היסטרוסקופיה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ

פרופ' ראול אורביטו
    19/01/2009

אם בצואר, הטיפול למעשה אותו דבר- היסטרוסקופיה לאיבחון ובהתאם למימצא- טיפול
    כל היסטרוסקופיה מתחילה בבדיקה וגינלית.
    לגבי למה נמצא רק עכשיו? אז או שהיה ורק עכשיו נוכחותו בלטה מהצואר, או לחליפין יתכן שהתפתח רק עכשיו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו