סתימה בחצוצרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה בחצוצרה
    רוית
    25/01/2009

שלום רב, אני נשואה+2, ההריונות היו ללא כל קושי. מנסה להרות שוב למעלה משנה. ביולי 08 אובחנה סתימה בחצוצרה אשר נפתחה במהלך צילום הרחם והודגם מעבר חופשי. למרות זאת במשך 3 חודשים לא נקלטתי להריון והתחלתי בסדירת בדיקות לקראת הזרעה. בחודש המיועד נקלטתי באופן ספונטני. אולם, העובר לא התפתח ובשבוע 8 עברתי גרידה. היום אני חודשיים לאחר מכן. שאלתי היא האם ההריון הספונטני שהיה משמעותו שהחצוצרה חזרה להתפקד? או האם יש סיכוי שישנה חסימה שוב? האם הסיכויים להיקלטות ספונטנית שוב טובים כפי שהיו לפני החסימה? מודה מראש על התשובה רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה בחצוצרה

הוספת תגובה

• חסימה

פרופ' ראול אורביטו
    25/01/2009

"חסימה" בתחילת צילום ש"נפתחה"- מעידה למעשה על בעיה טכנית שהתגברו עליה או פקק רירי שחסם- ונשטף. בסופו של צילום- הכל בדר ועובדה שהרית!
    אי לכך, קרוב לודאי שסיכוייך להרות ספונטנית טובים כמו לפני ההפלה. במידה ולא תהרי תוך פרק זמן סביר- יתכן ויהיה מקום להמשיך לטיפולי השראת ביוץ והזרעות- כל זאת בתיאום עם רופאך המטפל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רוית
    26/01/2009

מהו פרק זמן סביר במקרה זה. ההפנייה הראשונה שלי להזרעה הייתה לאחר שנה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

פרופ' ראול אורביטו
    26/01/2009

חודשים ספורים, כדאי שתיוועצי עם רופא מטפל שמכיר אותך וינחה אותך בהמשך\תוכנית טיפול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו