תוצאות צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות צילום רחם
    ניקול
    23/02/2009

לרופאים שלום, בת 35 מנסה להרות שנים רבות, ומחזור וסת סדיר ללא דימומים ביו-ווסתיים בצילום רחם נמצאו הממצאים הבאים: רחם במבנה תקין מילוי לא הומוגני של חלל הרחם פגמי מילוי כפוליפים בחלל הרחם מעבר ופיזור משני הצדדים האם יש צורך בבירור ע"י הסטרוסקופיה? מה הסיכויים להתעבר באופן ספונטני במצב כזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות צילום רחם

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

פרופ' ראול אורביטו
    23/02/2009

המימצאים אכן מצדיקים היסטרוסקופיה, למרות שקיימות בדיקות נוספות (כולל אולטרסאונד עם הזלפת נוזל.. וכו')
    הסיכוי להריון ספונטני נמוך- אם כי קשה לכימות
    מציע שתפני לרופא מטפל שינחה לגבי אופן המשך בירור \ טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוצרה ימנית סתומה

שני
    17/03/2009

לפני כחודשיים עברתי צילום רחם ונאמר לי שימנית סתומה וזאת לאחר נסיונות לפתוח אותה מאז אני בדילמה האם להתחיל טיפול שיזרז את הכניסה להריון או שמא לחכות ולהמתין ששמאלית תעבוד שאלתי היא כזאת: האם חצוצרה פנויה ומעבר נקי בצד השמאלי מספיק לכניסה להריון? האם אני צריכה להתחיל טיפול? איך אני יודעת בכלל אם אני מבייצת בכלל בצד שמאל הפעם? מחכה לתשובתך שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה חד צדדית

פרופ' ראול אורביטו
    17/03/2009

ניתן להרות אם צד אחד פתוח
    כמה לחכות? תלוי בגורמים נוספים כמו גיל, סדירות הוסת, איכות הזרע ועוד- על מנת להחליט מתי להתחיל טיפול, רצוי לפנות ולהיוועץ עם רופא מטפל
    כדי לדעת מאיזה צד מבייצת, ניתן לבצע סונר זקיקים סמוך לביוץ ואז לקבוע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו