צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    חלי
    25/02/2009

שלום אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר בערך כשנתיים וחצי, ועכשיו התחלנו עם סידרת בדיקות עשיתי בדיקת דם ואלוטרסאונד הכל היה תקין , ובעלי עשה בדיקת זרע וגם הופיע שהכל תקין עכשיו שלחו אותי לעשות צילום רחם, אני אמורה ללכת ביום חמישי, ואמרו לי להתחיל לשתות אנטביוטיקה יום לפני הצילום למשך 3 ימים DOXYCYCINE HYCATE 100 MG) אנחנו גרים בניו יורק, ואני כ"כ לחוצה מהבדיקה היום של הבדיקה שלי הוא היום ה-10 למחזור (הביוץ שלי בערך ביום ה-12) האם אני יכולה לקיים יחסי מין לילה לפני הבדיקה? כדי להיות בטוחה שאני לא אפספס את הביוץ? והאם ביום של הבדיקה כדאי לקיים יחסים? האם אני חייבת ללכת עם מלווה לבדיקה? או שאני יוכלה להסתדר לבד מבחינת הנהיגה, והכאבים? אני כ"כ לחוצה, למרות שאני כל הזמן אומרת לעצמי תהיי רגועה, ותמיד טוב לדעת מה הסיבה שאני לא נכנסת להריון....האם מקבלים את התשובות בזמן הבדיקה...תודה וערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• שכחתי לציין אנחנו בני 32

חלי
    25/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    25/02/2009

התיזמון בסדר
    אסור לקיים יחסים לפני הבדיקה
    אם את בלחץ- כדאי לבוא עם מלווה, למרות שמרבית הנשים מתפקדות אח"כ רגיל
    את התשובה מקבלים בחלק מהמכונים במקום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו