תוצאות צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות צילום רחם
    ענת
    10/03/2009

שלום רב, אני בת 31 ומנסה להיכנס להריון כשנה. עברתי היום צילום רחם בבלינסון ואשמח לקבל הסבר על התוצאות: צואר דיסטלי מורחב, דופנות משוננים. הודגמה הצרות קבועה בצואר הפרוקסימלי בעורק כ- 1.5 ס"מ עם מעבר איטי מאוד של חומר ניגוד דרך הצרות. רחם תקין. הודגמה רק חצוצרה ימנית ומעבר חופשי של חומר ניגוד לחלל הצפק. תודה רבה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות צילום רחם

הוספת תגובה

• פיענוח

פרופ' ראול אורביטו
    11/03/2009

בצילום רחם מקבלים איפורמציה על הצואר, החלל והחצוצרות
    החלל תקין
    חצוצרה אחת פתוחה, השניה לא הודגמה- יתכן וחסומה או ליקוי טכני- ניתן לנסות "לפתוח" ע"י צינטור
    לגבי הצואר- קיימת היצרות- אם כי לא אמורה להפריע למעבר זרע. אולם יתכן שבעתיד תזדקקי לטיפולים כמו הזרעות או IVF- שיצריכו ברחבת צואר.
    אנא פני לרופא מטפל שמכיר את בעיתך- לצורך דיון על התוצאות והמלצות להמשך טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור חצוצרות

ענת
    11/03/2009

תודה על התשובה. האם לדעתך המקרה שלי מתאים לצינטור חצוצרות? ואם כן איך ואיפה עושים זאת? (אני שייכת לקופ"ח כללית אבל אם צריך אני אעשה זאת באופן פרטי) האם להמשיך לנסות להרות באופן ספונטני או להתקדם להזרעה או IVF? (אני מנסה להרות כבר מעל שנה והזרע של בעלי תקין) תודה מראש ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    11/03/2009

צילום הרחם יכול להתאים לצינטור
    בכללית- מבוצע בבית חולים השרון בפ"ת
    לגבי האם\ כיצד ומה לעשות הלאה- תשובות יותר מכוונות ואחראיות עליך לקבל מרופאך המטפל שמכיר את מיכלול בעיותיך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוסקופיה אבחנתית

ענת
    07/04/2009

שלום רב,

אחרי שהראתי לרופא שלי את תוצאות צילום הרחב, הוא המליץ לי לעבור לפרוסקופיה אבחנתית ולא צינטור חצוצרות.
    אני מבולבלת ולא יודעת מה עדיף. (אני מנסה להרות מעל שנה, אני מבייצת, פרופיל הורמונלי תקין והזרע של בעלי תקין).

מה ההבדל בין 2 הפרוצדורות ומה לדעתך יקדם אותי מהר יותר למטרה?

תודה רבה

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

פרופ' ראול אורביטו
    07/04/2009

הבילבול נובע מייעוץ אינטרנטי (נקודתי ולא מלא) לעומת ייעוץ פרטני מול רופאך המטפלשקרוב לודאי מכיר אותך טוב יותר
    אם יש לך ספק לגבי חוו"ד רופאך, מציע שתפני לחוו"ד נוספת של אחד מהרופאים המומחים לטיפולי פוריות להסבר ודיון מקיף ומעמיק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו