האם לעשות היסטרוסקופיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לעשות היסטרוסקופיה?
    ל
    13/03/2009

שלום רב, אני לאחר 3 ניתוחים קיסריים(האחרון לפי כ4 שנים) הריונות ספונטניים מנסה להרות כשנתיים ווסת סדירה 27-29 בדיקות הורמונליות תקינות,מעקב זקיקים תקין מאז הפסקת הגלולות יש לי כאבי בטן תחתונה בזמן גדילת זקיקים גם מהשחלה הימנית וגם מהשמאלית ב5/08 ביצעתי צילום רחם להלן התוצאה: רחם במבנה תקין ללא פיגמי מילוי חצוצרה ימנית הודגמה עם מבנה ופיזור תקינים חצוצרה שמאלית משוכה כלפי מעלה יתכן כביטוי להדבקויות סביב הטפולה השמאלית חצוצרה שמאלעית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים אין סימנים לאי ספיקת צוואר הרחם מאז הצילום היה לי הריוןן כימי ספונטני ב10/08 (האם יכול להיות שההריון היה מהשחלה השמאלית ולכן לא השתרש ?(דווקא באותו חודש לא עשיתי מעקב זיקיקים ,חודשיים לני היה זקיק מוביל שחלה ימנית) האם כדאי לעשות גם היסטרוסקופיה ??(לפני שאתחיל טיפולים רציניים כי אני רגישה לאיקקלומין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לעשות היסטרוסקופיה?

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

פרופ' ראול אורביטו
    13/03/2009

קשה לדעת מה מקור או סיבת ההריון הכימי
    לאחר צילום רחם אם חלל תקין, אין כרגע צורך בהיסטרוסקופיה
    יתכן ובעתיד, לפני או במהלך טיפולי הפריה חוץ-גופית (אם תגיעי לשלב הזה), תזדקקי להיסטרוסקופיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו