צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    איילת
    14/03/2009

צריכה לעשות צילום רחם, כחלק מטיפולי פוריות ivf. אני בת 36, ללא ילדים, לאחר קוניזציה שעשיתי לפני שש שנים. בעקבות הקוניזציה צוואר הרחם שלי הפך לקטן וצר מאודו מאוד. הזרעה לא הצליחו לעשות. היסטרוסקופיה אבחנתית עשיתי פעמיים בהרדמה כללית. החזרה של עוברים בivf הייתה פעם בהרדמה כללית (כי לא הצליחו אחרת) ופעם פרופסור לב רן בקושי הצליח. הפלה של עובר שלא התפתח, ניסוי באמצעות כדורים, ההריון נתקע בצוואר, ובסוף נאלצו לעשות גרידה. הפגיעה ברחם היא כתוצאה מאותה גרידה. אני חוששת שאצטרך הרדמה כללית, מכיוון שצוואר הרחם מאוד קטן ורגיש. קבעתי לתחילת אפריל במרכז של מכבי בראשל"צ(אצל ד"ר טוגנדרייך), ללא הרדמה. שאלתי: 1. האם אני צריכה הרדמה כללית, לאור הבעייתיות עם צוואר הרחם. 2. אני בקופת חולים מכבי, איזה בית חולים אני יכולה לקבוע על מנת שאוכל לעשות הרדמה כללית אצלך - ד"ר טוגנדרייך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• הכנה לצילום

פרופ' ראול אורביטו
    15/03/2009

שאלותיך טובות ומאוד יחודיות
    כדי לקבל תשובה מעמיקה ומהימנה, מציע שתקבעי פגישה עם דר' טוגנדרייך לפני הצילום לצורך הערכה, הכנה ודיון לקראת הצילום
    מרפאתו: רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו