מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםאיילת14/03/2009
צריכה לעשות צילום רחם, כחלק מטיפולי פוריות ivf. אני בת 36, ללא ילדים, לאחר קוניזציה שעשיתי לפני שש שנים. בעקבות הקוניזציה צוואר הרחם שלי הפך לקטן וצר מאודו מאוד. הזרעה לא הצליחו לעשות. היסטרוסקופיה אבחנתית עשיתי פעמיים בהרדמה כללית. החזרה של עוברים בivf הייתה פעם בהרדמה כללית (כי לא הצליחו אחרת) ופעם פרופסור לב רן בקושי הצליח. הפלה של עובר שלא התפתח, ניסוי באמצעות כדורים, ההריון נתקע בצוואר, ובסוף נאלצו לעשות גרידה. הפגיעה ברחם היא כתוצאה מאותה גרידה. אני חוששת שאצטרך הרדמה כללית, מכיוון שצוואר הרחם מאוד קטן ורגיש. קבעתי לתחילת אפריל במרכז של מכבי בראשל"צ(אצל ד"ר טוגנדרייך), ללא הרדמה. שאלתי: 1. האם אני צריכה הרדמה כללית, לאור הבעייתיות עם צוואר הרחם. 2. אני בקופת חולים מכבי, איזה בית חולים אני יכולה לקבוע על מנת שאוכל לעשות הרדמה כללית אצלך - ד"ר טוגנדרייך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לצילום
פרופ' ראול אורביטו15/03/2009שאלותיך טובות ומאוד יחודיות
כדי לקבל תשובה מעמיקה ומהימנה, מציע שתקבעי פגישה עם דר' טוגנדרייך לפני הצילום לצורך הערכה, הכנה ודיון לקראת הצילום
מרפאתו: רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)