אחרי צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי צילום רחם
    חלי
    15/03/2009

לפני כ-שבועיים בערך עשיתי בדיקת צילום רחם (היום ה-10) והכל היה ברוך ה' בסדר וקימנו יחסי מין יום אחרי ובזמן הביוץ ממש מסביב לשעון... והכל היה בסדר אני אמורה לקבל את הווסת הקרובה ביום שני שזה יוצא 28 יום (ב-3 חודשים אחרונים אני מקבלת באופן קבוע ב-28 יום) הקטע המוזר הוא שבשבוע וחצי האחרונים לא קיימנו יחסים בגלל שהייתי חולה, וביומיים אחרונים שכבנו ובסופו של דבר היה לי דימום , שבסופו של דבר זה נעלם ואתמול אותו הדבר שכבנו, ובסופו של דבר יש לי שוב דימום מעולם לא קרה לי דבר כזה, וזה יום אחרי יום, האם יש לזה קשר לצילום רחם שעשיתי? על מה זה יכול להעיד, אני צריכה לקבל את הווסת בעוד יומיים...אשמח לקבל תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי צילום רחם

הוספת תגובה

• דמם

פרופ' ראול אורביטו
    15/03/2009

קרוב לודאי שהדמם לא קשור לצילום (רחוק בזמן)
    צריך לבדוק אם את בהריון- ע"י בדיקת HCG לפחות שבועיים מהביוץ, ורצוי גם לפנות לרופא נשים לבדיקה ואולי גם ביצוע משטח צואר רחם (פאפ)
    בכל מקרה, אם הדמם מתגבר\ מופיע חום או כאב- יש לפנות למיון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

חלי
    15/03/2009

לגבי אם אני בהריון..מחר אני אמורה לקבל..אז עדיין נראה לי מוקדם לעשות בדיקה כי עדיין אין לי איחור לגבי הדימום זה קרה לי פעמיים ורק אחרי קיום יחסי מין, ואז זה נעלם זה היה ממש דימום אדום, ונעלם כבר אחרי כשעה אתמול למשל לא קימנו יחסי מין..האם זה יכול להראות סימן להריון????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם

פרופ' ראול אורביטו
    16/03/2009

כפי שציינתי, הכל יתכן
    בצעי את הפעולות שפורטו: בדיקת דם, בדיקת רופא ופאפ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו