חצוצרות סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרות סתומות
    אלה
    02/04/2009

יש לי שתי שאלות שאלה ראושנה האם יש מצב בצילום רחם לא להבחין בחצוצרות סתומות?
    שאלה נוספת במידה ויש לאשה חצוצרות סתומות האם כדאי לה לעשות IVF או כדאי לה לעבור פתיחה או ניקוי של חצוצרות במידה ויש הליך כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרות סתומות

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    02/04/2009

צילום מאבחן חצוצרות פתוחות
    אם סתומות רחיקנית- גם מאבחן והטיפול ניתוח- שלא הכרחי
    אם חסימה קריבנית- לעיתים בשל בעיה טכנית או פקק רירי- ואז לעיתים יש אפשרות לפתוח ע"י צינטור חצוצרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אלה
    02/04/2009

תודה רבה על התשובה המהירה
    אני מצטערת שלא כל כך הבנתי
    אני אשאל את השאלה שלי בצורה ברורה יותר
    עשיתי בעבר אקקלומין+IUI וטפול GONALF+IUI
    קיבלתי הפניה לIVF והתייעצתי עם פרופסור לגניקולוגיה שאמר לי שייתכן שהחצוצרות שלי סתומות מאחר ובעבר היה לי הריון מחוץ לרחם
    השאלה שלי האם ייתכן שהחצוצרות שלי אכן סתומות (עשיתי בעבר צילום רחם אחרי ההריון מחוץ לרחם ) הפרופסור שהלכתי אליו ראה את כל הבדיקות שעשיתי כולל את תוצאות צילום הרחם
    בעבר הרופאת נשים שלי אמרה לי שאין לי סתימה בחצוצרות לפי צילם הרחם
    ולכן אני לא מבינה האם יש מצב שבכל זאת החצוצרות שלי סתומות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוצרות

פרופ' ראול אורביטו
    04/04/2009

צילום הרחם אחרי הריון מחוץ לרחם העיד על חצוצרות פתוחות
    אולם, עצם קיום ההריון מחוץ לרחם- יכול להעיד על תיפקוד לקוי של החצוצרות (ואגב- שמעלה את סיכוייך להריון חוזר מחוץ לרחם)
    כנראה שלזה התכוון הפרופסור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו